Weekendje Vaals

Op vrijdag 9 november zijn we een weekendje naar het Zuiden van Limburg geweest, we hadden een huisje geboekt op het vakantiepark Landal Hoog Vaals.

Op vrijdag 9 november moesten de meiden gewoon de hele dag naar school. Ik had met school geregeld dat wij de meiden een uurtje eerder op kwamen halen en dat was geen probleem.
Dus om 14:00 uur reden wij aan richting het Zuiden van Limburg. de drukte op de weg viel reuze mee dus kwamen wij rond 15:15 uur aan op het park.

Tijdens het inchecken kregen wij te horen dat ons huisje geüpgraded was, naar een luxe bungalow met sauna, zonnebank en bubbelbad! Nou super leuk natuurlijk.

Landal Hoog Vaals is een autovrij park. Op aankomst en vertrek dagen gaat de slagboom open zodat je met je auto naar de bungalow kunt rijden om alle spullen in en uit de auto te laden. Daarna kun je je auto op de dichts bijzijnde parkeerplaats parkeren. Een autovrij park is natuurlijk wel super fijn voor de kinderen, zo kunnen ze lekker buiten spelen zonder steeds in de gaten te houden of er een auto aan komt.

voorkant van ons huisje

 

Achterkant van het huisje

 

Uitzicht vanuit ons huisje

 

Toen we eenmaal alles uitgepakt hadden en alles goed bekeken hadden in het huisje, zijn we eerst even wat boodschappen gaan doen. Daarna hebben we frietjes gehaald op het park en lekker in onze bungalow opgegeten. Na het eten zijn we een rondje gaan lopen op het park en hebben de meiden even in de binnenspeeltuin gespeeld!

De sauna, we hebben hier geen gebruik van gemaakt.

 

De zonnebank, ook hier geen gebruik van gemaakt. haha

 


Van het bubbelbad hebben we natuurlijk wel gebruik gemaakt, de meiden vonden het super leuk zo’n bad vol met bubbels.

Het huisje had 2 verdiepingen, onze slaapkamer was beneden en de meiden sliepen boven. Dat vonden ze natuurlijk wel leuk, maar ook wel spannend zo alleen boven slapen. Maar het is super goed gegaan!

Zaterdag
De volgende dag was een erg regenachtige dag. Michel is ’s ochtends al vroeg gaan wandelen met Jennifer. En Katie en ik bleven lekker in bed televisie kijken.
Later op de ochtend zijn we even naar het drielandenpunt geweest, want als je dan toch in Vaals bent is het wel leuk om daar een kijkje te nemen. Jennifer en Katie vonden het ook erg leuk dat ze met elke stap weer even in de ander land stonden!
En kijk hoe mooi de kleuren nu zijn in de herfst!

 

Na het bezoek aan het drielandenpunt zijn we even gaan winkelen in Vaals. Ik was daarna toch wel erg moe geworden dus zijn we terug gegaan naar het huisje. Het regende ook de hele middag dus hebben we de kachel aangestoken en hebben het binnen lekker gezellig gemaakt.

De rest van de dag zijn we gewoon op het park gebleven, en hebben de meiden lekker gespeeld in de binnenspeeltuin.

Zondag.
Op zondag regende het niet meer zoveel, Michel ging deze keer in de ochtend een stuk wandelen met Katie. Daarna gingen we even met zijn allen naar het winkeltje om lekkere warme broodjes te kopen. Katie klaagde dat ze zich niet zo lekker voelde, dus besloten we om het lekker rustig aan te doen.
De meiden hadden een tekening voor Bollo gemaakt, en die moest natuurlijk wel even in de brievenbus van Bollo gestopt worden. Dit doen ze bij elk Landal park waar wij komen.  Als je een tekening in de brievenbus stopt en je zet je naam en bungalownummer erop, dan stuurt Bollo je een kaartje terug.
Zo hebben we van bijna elk Landal park waar wij geweest zijn een kaartje. Leuk dus!

Na het spelen konden de meiden nog even knuffelen met Bollo, dit vinden ze ook elke keer weer leuk om te doen. Bollo is toch wel een favoriet, ook al zijn ze nu al 8 en 6 jaar. Bollo blijft leuk!

Daarna zijn we de auto weer in gaan laden en terug naar huis gegaan. Op maandag moest Michel gewoon weer werken en de meiden natuurlijk weer naar school!

We hebben een heerlijk relaxed weekend gehad. Landal Hoog Vaals is een leuk park waar we zeker in de zomer nog eens naar terug gaan.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.