Vuurwerk opruimen

Nu oud & nieuw voorbij is, zie je bijna overal op straat nog de restanten van het vuurwerk liggen. En die rommel hoor je gewoon op te ruimen toch?

Vuurwerk, ik ben er nooit een fan van geweest. Als kind vond ik het teveel herrie maken en ik vond het maar eng. Nu nog steeds ben ik er geen fan van. Persoonlijk snap ik niet zo goed waarom mensen er zoveel geld aan uit geven. Ik vind het maar een geldverspilling, zielig voor de dieren en voor het milieu is het ook maar slecht.

Het is natuurlijk ieders eigen keus of je vuurwerk af gaat steken en prima als je dat doet, want iedereen moet gewoon doen wat ze graag willen. Maar wat mij ieder jaar weer opvalt is dat de meeste mensen wel vuurwerk afsteken, maar de rommel niet opruimen.

Als je nu door de straten loopt zie je overal wel restanten van het vuurwerk liggen. Belachelijk gewoon.
Wij hebben zelf geen vuurwerk afgestoken, maar toch stond Michel op 1 januari bij ons de stoep te vegen. Andere mensen vinden het dan ook zo nodig om bij andere voor de deur het vuurwerk af te steken. Dus stond Michel troep van andere op te ruimen, deed hij dit niet dan zou het gewoon blijven liggen, en dan loop je nog maanden lang alle troep mee naar binnen.

Prima als je vuurwerk afsteekt, maar ruim dan ook gewoon je rommel op!

Liefs, Stefanie

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.