Vitamini’s sparen bij de Lidl

Vorig jaar waren ze hier al een grote hit, de vitamini’s van de Lidl. Vitamini’s zijn kleine knuffeltjes in de vorm van groente en fruit. Ze zien er leuk en grappig uit. Ook dit jaar kun je weer sparen voor de leuke vitamini knuffels!

Vitamini’s van 2018

Jennifer en Katie vonden vorig jaar de spaaractie van de Lidl voor de vitamini’s super leuk. We doen best vaak boodschappen bij de Lidl dus de eerste volle spaarkaart was zo geregeld. Bij elke €10 euro aan boodschappen krijg je een zegel en met een volle spaarkaart van 15 zegels mag je een knuffeltje uitzoeken. 
Ook de opa’s en oma’s en andere familie werd gevraag of ze mee wilde sparen voor de knuffeltjes en dat gebeurde dus ook. Uiteindelijk hadden we alle vitamini’s compleet.

Vitamini’s 2019
Nu zag ik bij de Lidl dat je ook dit jaar vanaf 1 januari weer kunt gaan sparen voor de leuke vitamini’s.
Jennifer en Katie zijn al weer helemaal enthousiast! 

Dit jaar kun je sparen voor deze leuke vitamini’s 

Mijn favoriet is toch wel Bibi Bij. Katie vindt Kim & Karim Kers erg leuk en Jennifer kan niet kiezen en wil ze sowieso allemaal hebben.


Help de bij

Ze hebben dit jaar ook een knuffel bij, omdat de Lidl de bij gaat helpen. Het gaat namelijk niet goed met de bij. Wist je dat 80% van ons groente en fruit afhankelijk is van bestuiving door onder andere bijen? 

Je kan vanaf 1 januari tot 31 januari 2019 je statiegeld doneren bij de statiegeldautomaat en het geld dat je doneert gaat dan naar Nederland zoemt. Een campagne dat een initiatief is van Natuur & Milieu, Naturalis, IVN en Landschappen NL om de bij in Nederland te helpen. 
Kijk voor meer informatie over Nederland zoemt op www.nederlandzoemt.nl.
Ik vind het goed van de Lidl dat ze ook de bij willen helpen. Wij hebben het afgelopen jaar ook bloemen gezaaid speciaal voor de bij. En dan hebben we natuurlijk ook nog onze insectenhotels in de tuin hangen waar de solitaire bij kan wonen.

Ik weet dus wel waar wij de aankomende tijd onze boodschappen gaan doen. Haha

Vinden jullie de vitamini’s ook zo grappig? En welke is jou favoriet?

Liefs, Stefanie

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.