Verandering op mijn blog


Het was de laatste tijd erg stil op mijn blog, ik zal jullie vertellen hoe dat komt.

Zoals sommige misschien wel gemerkt hebben was het de laatste tijd nogal stil op mijn blog. Ik wist niet waarover ik wilde schrijven, had geen inspiratie en daardoor ging de lol er een beetje vanaf.
Ik wilde ook niet steeds alleen maar verhalen schrijven over Jennifer en Katie, omdat ik ook niet alles over hun wil vertellen. Ook de onzekerheid van mijzelf hield mij tegen om leuke artikelen te schrijven.


Ik heb er ook aangedacht om maar gewoon helemaal te stoppen. Ik had mijn Facebook pagina van stoeremeidenmama al verwijderd en wilde al bijna de hele site verwijderen. Maar mensen in mijn omgeving zeiden dat ze het erg jammer zouden vinden als ik zou gaan stoppen. Waaronder Jennifer en Katie. Jennifer werd zelfs boos toen ik zei dat ik wilde stoppen. Ze zei “Nee mama, je mag echt niet stoppen. Ik vind jou verhalen altijd erg leuk en ik help jou wel” Super lief toch? 
En ja, het bloggen blijf ik zelf ook wel erg leuk vinden.

Urban survival
Ik ben toen gaan nadenken over hoe ik mijn blog kan veranderen. Samen met Michel heb ik er over gepraat en hij kwam wel met een leuk idee.
Zoals sommige van jullie weten heeft Michel een eigen website, www.woodcraftsurvival.com over het overleven van en met de natuur.
Nu heb je in de stad (urban) ook veel mogelijkheden om daar handige survival tips over te delen.
Ik blijf ook nog gewoon persoonlijke verhalen schrijven over mijn leven als mama, maar ik ga ook verhalen en tips delen over duurzaam leven, handige tips and tricks voor in en om het huis, wat DIY projectjes van ons. Onder categorie Urban survival. 

Ik heb hier al veel inspiratie voor, met dank aan Michel!
Ik ga proberen mijn onzekerheid opzij te zetten, niet teveel bezig te zijn met wat andere ervan vinden en gewoon doorgaan omdat ik er zelf plezier in heb. En dat is het belangrijkste!

Liefs, Stefanie