Vandaag ben ik jarig!

Het is vandaag 21 december, de dag dat ik 30 jaar geleden geboren ben!

 

Hiep hiep hoera voor mij! Vandaag ben ik 30 jaar geworden. 30 jaar! Vroeger vond je mensen van 30 al heel oud, en nu ben ik zelf 30. En voel ik mezelf helemaal nog niet oud. Al denkt mijn lichaam daar misschien soms wel anders over ­čśë

verrassingsfeestje
In de zomer toen ik een keer samen met Jennifer buiten bij onze vuurkorf zat zei ik tegen haar “Als ik in december jarig ben, is het waarschijnlijk koud. Dan lijkt het mij wel leuk om met zijn allen gezellig buiten bij het vuur te zitten”.
Jennifer had dit dus blijkbaar goed onthouden want, afgelopen zaterdag werd ik verrast met een verrassingsfeestje met vuurkorf!
Ik wilde geen groot feest, maar gewoon een klein feestje dit had ze goed onthouden.
Ze heeft aan mijn zus verteld hoe ik het graag zou willen hebben, dit heeft mijn zus samen met mijn ouders dan ook geregeld.


Vorige week belde mijn moeder met de vraag of wij zin hadden om zaterdag verse erwtensoep mee te komen eten, nou daar hadden wij natuurlijk wel zin in!
Toen ik daar zaterdag binnen kwam was het huis leuk versierd en waren er ook een aantal mensen speciaal voor mij! Super leuke verrassing!
Mijn ouders hadden lekker eten gemaakt en we hebben gezellig met zijn allen gegeten en fijn zitten praten.

Er was natuurlijk ook een lekkere taart met 30 kaarsjes!

Buiten stond de vuurkorf ook al lekker aan, waar we ook nog heerlijk bij het warme vuur hebben gezeten. En het was Jennifer’s leuke idee om marshmallows boven het vuur warm maken! Jammie!! Iets wat vooral Jennifer en Katie heel erg leuk vonden, die bleven natuurlijk lekker snoepen.

Het was een hele geslaagde en gezellige avond. Ik wist hier dus helemaal niks vanaf. Ze hebben het allemaal goed geheim gehouden voor mij. Alleen Katie hadden ze maar niks verteld, want die kleine meid van mij kan niet zo goed geheimpjes bewaren, en vooral niet tegen mij ­čśë

Iedereen bedankt voor de gezellige avond!ÔÖą

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.