Vaderdag 2016

‘S ochtends hadden de meiden en ik de tafel mooi gedekt en een lekker ontbijtje voor Michel gemaakt. De cadeautjes hadden de meisjes mooi op zijn bord gelegd (vergeten foto van te maken) Toen Michel aan tafel kwam zongen we nog een zelf bedacht liedje ­čśë

De meisjes hadden allebei wat moois gemaakt op school.
Jennifer een mooie sleutelhanger en Katie een sleutelhanger rekje (die mooi ingepakt was in papier met een mooie tekening erop)
We hadden voor zijn survival hobby ook nog een drinkfles en muggennetje gekocht. Want wat is het moeilijk om voor hem iets te kopen!
 IMG_6700kopie
Michel mocht kiezen wat we gingen doen. Hij koos om naar het oertijdmuseum in Boxtel te gaan. Wat erg leuk was.
Ze hebben daar binnen een museum over de oertijd en vooral dinosaurussen. Voor kleine kinderen is het binnen misschien nog wel een beetje eng omdat er grote dino beelden in het donker staan en ze bewegen en maken harde geluiden. Katie vond het wel erg eng en was blij toen we binnen klaar waren! Buiten hebben ze veel dinosaurus beelden staan in een grote tuin en stukje bos. Jennifer en Katie vonden de dino’s buiten wel erg leuk om te zien. Op een paar dino’s mochten ze ook even zitten en dat wilde ze natuurlijk wel.
Ze hebben er ook een leuke speeltuin waar de meiden even fijn konden spelen, en ik moest natuurlijk ook even meespelen! ­čśë
  IMG_6705kopie
‘S middags wilde Michel graag samen met ons eigen gemaakte stokbrood bakken.
Hij maakte het brooddeeg en stak een vuurtje aan. Hij had 3 lange stokken om daar het deeg omheen te wikkelen. Daarna boven het vuur houden en wachten tot het gaar is.
Het duurde wel zo’n drie kwartier voordat het gaar was, maar het smaakte erg lekker!
 IMG_6713kopie
Wij hebben dus een hele gezellige dag gehad! 
Hebben jullie ook een gezellige vaderdag gehad?

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.