Winactie – Unicorn Magie van Denksport junior

Denksport junior heeft 2 nieuwe titels toegevoegd aan hun collectie Denksport voor kids. Een unicorn puzzelblok en een unicorn kleurblok. Wij mochten ze uittesten en in dit artikel lees je wat wij ervan vinden.

Wij hebben al een aantal keer leuke puzzelblokken en kleurblokken mogen uittesten van Denksport Junior, en elke keer weer zijn wij erg enthousiast!
Ook deze keer waren wij meteen erg enthousiast, want het thema is eenhoorns! En met een kleine eenhoorn fan in huis, is dat natuurlijk meteen goede punten scoren.


Unicorn puzzelblok

Deze afbeelding heeft een leeg alt-atribuut; de bestandsnaam is IMG_5023.jpg


Het puzzelblok heeft een leuke kleurrijke voorkant, en nodigt ook echt uit om er in te gaan puzzelen.
Samen met de eenhoorns Pixie, Lady en Joy ga je tussen magische kastelen en regenbogen de leukste puzzels maken zoals, Sudoku’s, woordzoekers en doolhoven. Ben je klaar met de puzzels? Dan kun je de eenhoorns ook nog mooi inkleuren.
Wat ook heel leuk is, is dat er stickers bijzitten.Stickers zijn sowieso altijd al een grote favoriet hier in huis.

Het puzzelblok bestaat uit 72 pagina’s en zoals je hierboven kunt zien, staat het vol met mooie kleurrijke afbeeldingen. Ik denk dat elk meisje hier blij van wordt! Het is geschikt voor kinderen van 6 tot 8 jaar.

Het puzzelblok verschijnt 4 keer per jaar en kost €4,95. 

Unicorn kleurblok

Toen Katie het kleurblok zag riep ze meteen “Wauw wat mooi!” Het kleurblok werd meteen door haar gepakt. Katie is gek op kleuren dus dat in combinatie met eenhoorns, dan snap je natuurlijk wel dat ze er meteen in wilde gaan kleuren.
Maar ze moest nog even wachten, want mama wilde natuurlijk zelf eerst goed alles bekijken.

Het is een stevig kleurblok, en ook in dit kleurblok ga je op avontuur met de eenhoorns Pixy, Lady en Joy. Dit leuke kleurblok zit vol met vrolijke en gezellige figuren, magische kastelen en regenbogen. Echt iets waar bijna elk meisje meteen helemaal vrolijk van wordt. Katie werd er wel meteen helemaal blij van.
Ik kleur ook regelmatig samen met Katie en toen ik deze kleurplaten zag, kreeg ik ook meteen zin om te gaan kleuren.

Het kleurblok bestaat uit 80 pagina’s en kost €5,25.
4 keer per jaar verschijnt er een nieuwe editie
. 

Jennifer en Katie zijn heel enthousiast over deze editie van Denksport junior en er wordt al flink gepuzzeld en gekleurd!

Winactie!

Ben jij enthousiast geworden over deze leuke puzzelblok en kleurblok?

Ik mag van Denksport twee mensen blij maken. Ik mag van het unicorn puzzelblok of van de unicorn kleurblok 1 exemplaar weggeven!

Wat moet je doen om te winnen?

 • Laat hieronder in de comments weten voor welk exemplaar je mee doet en voor wie je deze wilt winnen.
 • Laat een geldig e-mailadres achter, zodat ik je een e-mail kan sturen als je hebt gewonnen.
 • Delen van deze winactie zou lief zijn, Dit is echter niet verplicht om te kunnen winnen.
 • Mij volgen op Facebook  of Instagram, zou ik ook echt heel leuk vinden, maar ook dit is niet verplicht om te kunnen winnen.

Winnaars
Sandra en Bianca
Gefeliciteerd en veel puzzel en kleur plezier!


Deze unicorn collectie van Denksport zijn verkrijgbaar in de winkel of online op de website van Denksport.  Ook leuk om als cadeautje te geven!

Liefs, Stefanie5 thoughts on “Winactie – Unicorn Magie van Denksport junior

 1. Ik zou 1 van deze boekjes heel graag voor mijn dochter Quincy willen winnen. Ik heb niet perse een voorkeur maar als ik echt moet kiezen dan denk ik toch aan het kleurboek.🤔 of toch het puzzelboek. Wat een moeilijke keuze zeg….
  Anywaye stel ze wint de ene dan weet ik al een kadootje voor onder de kerstboom😉

 2. Wat leuk! Wat jammer dat ik deze niet gezien heb voor Sinterklaas!
  Femke is dol op unicorns, en ik denk dat ze heel veel plezier zou beleven aan dat puzzelblok <3

 3. Ik zou graag het unicorn kleurboek winnen voor mijn dochter Fien! Fien wordt in januari 5 en een grote unicorn fan. Ze wil een verjaardag met unicorn ballonnen en een unicorn kinderfeestje. Als hobby’s heeft ze spelen met haar poppen en.kleuren! Ik denk dat ik haar heel blij ga maken met een unicorn kleurboek. 🦄🖌

Reacties zijn gesloten.