Speelhuisje

 

Mijn meiden vinden speelhuisjes altijd heel leuk, we hadden eerst zo’n plastic huisje maar na een paar jaar in de tuin te hebben gestaan was het niet veel meer, hij was verkleurd en de deur zat er ook al niet meer in. (mijn meiden zijn ook wel kleine slopers 😉 )

P5190052
Het huisje toen het nog net nieuw was

Dus wilde we er graag een van hout, mijn man dacht die kan ik ook best zelf maken. We hadden nog hout liggen van een oud afdak en mijn man kon via het werk nog pallets krijgen.

IMG_5711.JPG

Dus zo begon hij stap voor stap aan het huisje, de meiden vonden het al meteen een geweldig idee en waren erg enthousiast!

Ze mochten bij de Action ook mooie decoraties uitzoeken voor aan het huisje, leuke vlinders, bloembakjes en nog andere decoratieve dingen en een lamp. In de bloembakjes hebben we leuke plantjes gezet en bij de deur hebben ze natuurlijk wel een echte deurbel gekregen!

We hadden binnen ook nog een speelkeukentje van de Ikea staan waar ze binnen helemaal niet meer mee speelde, dus ik dacht dat is leuk voor in het huisje. Nu het buiten in het huisje staat wordt er natuurlijk weer volop meegespeeld!

 

Ik zelf vind het huisje ook super leuk geworden! De meiden zijn er erg blij mee en als de meiden blij zijn is mama ook blij!

Spelen jullie kinderen ook graag in een speelhuisje?

 

 

1 thought on “Speelhuisje

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.