Denksport Junior: Mijn modefabriek kleurblok

Jennifer en Katie vinden kleuren en knutselen altijd wel erg leuk, en vooral Katie kan hier lang mee bezig zijn. Dus toen wij werden uitgekozen om voor Denksport junior het kleurblok Mijn modefabriek uit te mogen testen waren wij meteen enthousiast!

Toen ik aan de meiden het kleurblok liet zien, wilde vooral Katie meteen beginnen met kleuren, Katie is namelijk wel zo’n kleine fashionista die mode en meiden dingen echt super leuk vindt. Jennifer was iets minder enthousiast, kleuren vindt ze wel leuk maar ze vond dit toch iets te meisjesachtig. Jennifer houdt meer van stoer 😉

Het kleurblok ziet er leuk en vrolijk uit, echt iets wat de meeste meisjes meteen aanspreekt.
In het kleurblok staan leuke afwisselende kleurplaten met alles wat met mode te maken heeft zoals tassen, schoenen, sieraden, catwalks en natuurlijk de leukste outfits.

Het kleurblok bestaat uit 80 pagina’s en is geschikt voor alle leeftijden, dus jong en oud kunnen er uren kleurplezier aan beleven.

 

Het is een gemakkelijk scheurblokje, zodat je ook makkelijk met meerdere tegelijk een mooie kleurplaat kunt kleuren. Want toen Jennifer zag hoe leuk Katie aan het kleuren was, wilde ze toch ook graag een mooie kleurplaat kleuren.

Of als je klaar bent met kleuren, en je wilt je mooie creatie ophangen, dan kan dat natuurlijk ook!

 

 

Katie heeft dit kleurblokje goed gekeurd en vindt het super leuk om erin te kleuren!
En ik vind het stiekem ook erg leuk, en ben dan ook zelf mee gaan kleuren! 🙂

 

Denksport
Denksport kennen mensen vooral voor volwassenen met hun puzzelboekjes, maar Denksport is er ook voor kinderen.
Denksport Junior, helpt kinderen om op een speelse manier met puzzels hun woordenschat en denkvermogen te vergroten.
Afgelopen maanden heeft Denksport Junior haar gehele collectie gerestyled. Met een eigentijdse, speelse en frisse look die kinderen aanspreekt.
Binnen deze collectie hebben ze titels die speciaal voor meiden zijn gemaakt. Een kleurblok mijn modefabriek (alle leeftijden) en een puzzelblok voor meiden (8 tot 12 jaar).
Beide titels zijn in de winkels of via de Denksport webshop verkrijgbaar. Het is ook mogelijk om een jaarabonnement af te sluiten, je ontvangt dan 4x per jaar een exemplaar thuis.

 


WINACTIE

Ik mag van Denksport een kleurblok Mijn Modefabriek weggeven, je ontvangt dan nr 6 en dat is de nieuwe editie!

Wil jij zo’n leuk kleurblok winnen? Doe dan mee met de winactie!

  • Laat hieronder in de comments weten dat je mee doet en voor wie je dit kleurblok wilt winnen.
  • Laat een geldig e-mailadres achter, zodat ik je een e-mail kan sturen als je hebt gewonnen.
  • Delen van deze winactie zou lief zijn, Dit is echter niet verplicht om te kunnen winnen.
  • Mij volgen op Facebook  of Instagram, zou ik ook echt heel leuk vinden, maar ook dit is niet verplicht om te kunnen winnen.

Deze actie loopt tot zaterdag 9 september 2017
Heb je gewonnen? Dan ontvang je van mij een e-mail.

De winnares is
Corinne de graaf
Gefeliciteerd!

12 thoughts on “Denksport Junior: Mijn modefabriek kleurblok

  1. Wat leuk! Ik doe mee voor mijn dochter Zoë is, ze staat al elke keer in de supermarkt naar die denksportboekjes te kijken 🙂 Dus deze zal wel in de smaak vallen.

  2. Wat superleuk! Ik doe graag mee met deze winactie voor mijn dochtertje. Zij is dol op kleuren en knutselen. Ik deel het op Twitter! Het boek voor alle leeftijden zou voor haar leuk zijn.

  3. Wat een leuke actie zeg. Dochter Elise van 6 zou dit zeker weten heel leuk vinden. Een dag niet gekleurd of geknutseld of getekend: dan moet er wel iets aan de hand zijn want dat doet ze werkelijk elke dag 😉 liefs melissa (ps ik volg je via fb)

  4. Wauw dit is nog eens onwijs leuk zeg! Hier wordt ik echt helemaal Happy van! Ik zou deze graag willen winnen voor mijn kleinste vriendinnetje Esmee, maar ik doe Dolgraag zelf ook mee haha! 😀 Waanzinnig Bedankt voor deze lieve Kans Stefanie! Mooie Blog heb je, ik heb zelf ook o.a. CVS dus veel dingen zijn erg herkenbaar voor mij! 😉 Knap dat je toch de kracht hebt weten te vinden om je 2 stoere meiden op te voeden, chapeau! Good luck met je Gezondheid, Gezinnetje & Blog! Ik duim voor je dat je je beter mag gaan voelen met meer energie! Liefs, Saskia

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.