Foto op canvas van Fotofabriek (review)

Fotofabriek.nl benaderde mij of ik het leuk vond om een foto op canvas te testen. En dat leek mij wel leuk! En omdat we binnenkort Jennifer haar kamer een makeover gaan geven dacht ik, dan mag Jennifer een mooie foto uitkiezen voor op haar kamer.

We gaan binnenkort Jennifer haar kamer een makeover geven, nu heeft ze nog een kamer met veel roze en dat vindt ze nu echt niet meer zo leuk. Jennifer houdt meer van groen en van stoere dingen. Dus dat echte meisje meisje gaan we veranderen op haar kamer
Ze wil graag een kamer met meer groen, een jungle achtige kamer. Met vooral veel natuur erin verwerkt. Ja, het is echt een survivalmeisje 🙂
Wij zijn dus nu volop ideeën aan het op doen voor haar kamer.

Foto uitkiezen
Toen fotofabriek mij dus benaderde om een foto op canvas uit te testen, dacht ik meteen aan Jennifer. Zij mocht van mij een mooie foto uitkiezen.
Het duurde wel even voor ze haar keus gemaakt had, want ze wilde graag een mooie natuur foto. En die heeft Michel genoeg 🙂
Uiteindelijk viel haar keus op deze mooie foto van zonsopkomst met 3 leuke eendjes in het water. Deze foto is vorig jaar gemaakt tijdens onze vakantie in Zeeland aan het Grevelingenmeer.

Bestellen
Bestellen op fotofabriek.nl gaat heel gemakkelijk. Je kiest op de site het soort materiaal uit waarop je de foto wilt afdrukken, ze hebben op de site van Fotofabriek een ruime keus uit materiaal soorten, bijvoorbeeld op hout, aluminium of plexiglas. Dan kun je de afmeting kiezen en in een editor de foto aanpassen zoals jij wilt dat het afgedrukt gaat worden. Ook kun je er een collage maken. Wat ook heel leuk kan zijn.
Wij mochten een foto op canvas uitkiezen van 20×30 cm. Wat een mooi klein formaatje is voor bij Jennifer haar kamer aan de muur.

Op maandag hebben wij het canvasdoek besteld en op woensdagochtend stond de pakketjesman aan de deur. Snelle levering dus!

Het canvasdoek is van goede kwaliteit en de foto staat er mooi op!

Jennifer heeft de foto ook goed gekeurd en is er blij mee!
Nu nog haar kamer een makeover geven, zodat deze mooie canvas een mooi plaatsje krijgt aan haar muur.

 

Dit artikel is een samenwerking met Fotofabriek.nl

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.