Prinsessen kinderfeestje van Katie

Nu Katie 5 jaar is geworden moest er natuurlijk ook een kinderfeestje georganiseerd worden. En ik moet heel eerlijk bekennen, ik houdt niet zo van kinderfeestjes haha ik ben ook helemaal niet creatief om iets leuks te bedenken, maar toch wilde ik het feestje wel gewoon thuis vieren, dus heb ik mijn best gedaan om er toch wat leuks van te maken ­čśë

Prinsessenthema
Katie mocht zelf een thema kiezen, en ze koos voor een prinsessenthema. Ze mocht van mij 4 kindjes uitnodigen wat nogal een moeilijke keuze was, want ze wilde er zoveel uitnodigen. Maar ze was er wel van overtuigd dat het alleen meisjes moesten zijn omdat jongens het prinsessenthema niet zo leuk zouden vinden. Dus na even nadenken had ze uiteindelijk 4 vriendinnetjes uitgekozen om uit te nodigingen.
Samen gingen we opzoek naar leuke uitnodigingen en kwamen leuke uitnodigingen tegen van Frozen, die wilde Katie heel graag hebben. Nou prima Frozen past ook wel bij het prinsessen thema.
Daarna moest ik maar gaan bedenken wat we allemaal konden gaan doen tijdens het feestje. Al snel kwam ik met het idee om voor alle meisjes een tiara te kopen. Ik zag dat ze die bij de Hema hadden voor ÔéČ1 dus die heb┬áik maar voor alle meisjes een gekocht.
Katie wilde ook graag een taart voor het feestje, maar mij leek het wel leuk om juist samen een stukje cake of wafels te versieren, toen ik dat vertelde was Katie meteen enthousiast “Ja leuk mama!”


Bij de Action vond ik een leuk pakketje voor een prinsessen speurtocht dus die kocht ik ook maar meteen, een speurtocht is altijd wel leuk toch?
Omdat ze met de speurtocht een echte schat moeten gaan zoeken kocht ik bij de action een mooi doosje en daarin stopte ik wat oude sieraden.
Verder leek het mij wel leuk om iets te maken, een ketting ofzo toen vond ik op internet het idee om een chips ketting te maken. Ik stelde het idee voor aan Katie en die vond het meteen leuk!

Vrijdag 19 mei
Op vrijdag 19 mei was het dus zover, na school kwamen alle kindjes meteen mee naar ons.
Ik had de tafel al mooi gedekt en op ieder bordje had ik een tiara gelegd.

Toen de meisjes binnen kwamen waren ze meteen enthousiast toen ze de tiara zagen liggen op hun bordje.

We begonnen met lang zal ze leven te zingen voor Katie en cadeautjes uitpakken.
Daarna gingen we de wafels versieren, wat ze ook erg leuk vonden. Voor de wafels te versieren had ik roze slagroom en leuke versiersels.

Michel was ondertussen bezig om samen met mijn vader de speurtocht uit te zetten.
Tijdens de speurtocht moesten de kindjes vragen beantwoorden en leuke spelletjes doen om steeds een aanwijzing te krijgen naar de schat.

En de schat lag in een speeltuin!

De meiden gingen nog even spelen en toen was het tijd om weer naar huis te gaan.
Daar gingen we de chips kettingen maken, dit vonden ze ook leuk om te maken.
De kettingen stopte ik in een zakje zodat ze die mooi mee naar huis konden nemen.
Want het was nu tijd om lekker frietjes te gaan eten!
Na het eten ging de muziek aan, en gingen we samen dansen.

Toen was het alweer tijd en kwamen de mama’s de meiden weer ophalen!

Katie en haar vriendinnetjes hebben het allemaal erg leuk gehad. En ondanks dat ik kinderfeestjes dus niet zo leuk vindt. Heb ik toch wel erg genoten om die meisjes allemaal zo blij en enthousiast te zien!

 

 

 

 

5 thoughts on “Prinsessen kinderfeestje van Katie

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.