Op vakantie naar Zeeland

Op maandag 3 juni zijn wij een midweek naar Zeeland geweest, de meiden hadden een les vrije week dus was het een goed moment om even lekker een paar dagen op vakantie te gaan.

We gingen naar vakantiepark Landal Port Greve in Brouwershaven aan het Grevelingenmeer. We waren hier al 2 keer eerder geweest dus we wisten precies wat we konden verwachten. We vinden het een leuk park en hadden er erg veel zin in!

Na een autorit van bijna 2 uur kwamen we aan op het park, en konden meteen door naar ons vakantiehuisje.
Het vakantiehuisje zag er leuk uit en nadat we al onze spullen hadden uitgepakt gingen we even boodschappen doen.

Deze afbeelding heeft een leeg alt-attribuut; de bestandsnaam is P6039571.jpg


Na het boodschappen doen mochten de meiden kiezen wat we gingen eten, en ze kozen natuurlijk voor frietjes! Dus hebben we lekker op het park frietjes gegeten.
Daarna wilde we toch wel graag even naar zee toe, het park ligt ongeveer 10 min rijden van het Noordzee strand, dus daar ben je zo.
Het was nog heerlijk weer, en hebben we nog een heerlijke wandeling gemaakt aan het strand!

Ik had bij de action deze leuke schepnetjes gekocht, en die waren een groot succes!

Op dinsdag was het in de ochtend ook nog heerlijk weer dus zijn we weer naar zee geweest, de meiden hadden weer lekker gespeeld.

Ook hadden Michel en Jennifer flessenpost gemaakt, ze hadden iets op een briefje geschreven en deze samen in zee gegooid.

In de middag ging het een beetje regenen, Michel is met de meiden gaan zwemmen en ik had even me time in het huisje. Lekker even rust voor mezelf.
Aan het einde van de middag zijn we nog even naar Brouwershaven geweest, hebben daar een stukje gewandeld en de haven bekeken.
In de avond was er code geel voorspeld dus zijn we gewoon op het park gebleven. Die code geel viel waar wij waren heel erg mee.

Op woensdag gingen we naar Zierikzee. Wat we niet wisten was dat er op dat moment een paardenmarkt was. Katie is dol op paarden dus ze was helemaal gelukkig om al de paarden te zien. Ze wilde zelfs niet meer weg haha.

Deze afbeelding heeft een leeg alt-attribuut; de bestandsnaam is P6059900.jpg


In de middag zijn we weer een paar uur naar zee geweest, spelen, schelpen zoeken. De tijd gaat snel wanneer je plezier hebt šŸ˜‰

Op donderdag gingen we zoals iedere dag eerst naar zee. In de middag gingen we een potje midgetgolfen. Dit hadden Jennifer en Katie nog nooit gedaan, Michel houdt normaal niet zo van zulke spelletjes maar voor deze keer wilde hij het wel een keer mee doen haha.
We hadden er wel veel plezier in.
Ik had gewonnen, want ik het de minste punten behaald. Maar Katie die de meeste punten had was het door totaal niet mee eens. Ik vind het stom, bij elk ander spelletje heeft de gene met de meeste punten gewonnen. Dus ik heb nu ook gewonnen hoor! Want ik heb de meeste punten…
Dus Katie heeft dit potje midgetgolfen gewonnen šŸ˜‰

Michel had een krab gevangen, die we daarna weer netjes vrij gelaten hebben in de zee.

We hebben weer een paar heerlijke dagen gehad, en hebben echt genoten. We vonden het allemaal jammer om weer naar huis te gaan!

Liefs, Stefanie


Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.