Niet naar bed willen

Sinds een paar weken wil onze jongste dochter Katie niet meer naar bed, ze wil het liefst bij ons beneden zijn.
Ze is altijd wel een makkelijke slaper geweest, nooit echt problemen mee gehad.
Maar nu…
We leggen haar iedere avond netjes in bed maar mevrouw komt altijd weer naar beneden.
Ik moet plassen, ik heb dorst of terwijl ze nog helemaal niet geslapen heeft; Ik heb zo eng gedroomd en nu durf ik niet meer te slapen…
Nu kun je op internet zoveel tips vinden om je kind goed te laten slapen. Heel leuk hoor maar wat als jou kindje daar dus helemaal niks van aantrekt en hoe vaak jij ook alles probeert toch maar steeds weer naar beneden blijft komen? 😉

Ik zelf denk ook dat het nu komt omdat ze last van spanningen heeft, ze wordt bijna 4 jaar en dan gaat er toch wel een grote verandering plaats vinden, ineens de hele dag naar de basisschool. dus ik denk dat ze daar ook al in haar hoofdje veel mee bezig is, en daarom misschien ook wel extra tijd wil met papa en mama?
Ik maak er voor nu dus ook niet zo’n groot probleem van dat ze niet wilt slapen, want als ze echt moe is valt ze vanzelf in slaap.

IMG_5234.jpgverklein
Soms zelfs als Twilight Sparkle van de My little pony’s

 

Ik hoop alleen dat deze fase niet al te lang gaat duren 😉

2 gedachten over “Niet naar bed willen

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.