My Little Pony fan

Wij hebben hier in huis een grote My little pony fan!

Het begon allemaal iets meer als een jaar geleden, Katie ging bij een vriendinnetje spelen die ook al zo’n grote My Little Pony fan is. Katie werd opslag verliefd op al die mooie pony’s!
Ze vond ze zo mooi dat ze steeds vroeg of ze ook een My little pony kreeg. Dus toen kregen de meiden uiteindelijk van mij er allebei een.
Als we bij een speelgoedwinkel zijn dan gaat ze meteen naar de My Little Pony gedeelte en droomt dan helemaal weg bij al dat mooie speelgoed. Die wil ik! en die ook! en kijk oooh wat mooi die wil ik ook!!
Wel grappig om te zien dat ze zo’n fan is, Als iemand aan haar vraagt wat wil je graag hebben, bijvoorbeeld laatst met haar verjaardag dan zegt ze vaak toch dat ze iets van My Little Pony wil.
Als we gaan shoppen en ze ziet iets waar My Little Pony opstaat wil ze het hebben.
Zo hebben we al truitjes, t-shirtjes, pyjama’s en ondergoed met de pony’s erop haha
Jennifer vindt de pony’s ook wel leuk en heeft er zelf ook een paar maar die speelt liever met ander speelgoed.

 

IMG_6461kopie

 

Op Netflix staan ook films en de hele tv serie nou die hebben we ook allemaal al meer als 1000x gezien volgens mij haha.
Ik vind het zelf ook niet zo erg hoor, want vroeger keek ik zelf ook al naar My Little Pony en nu kijk ik gewoon gezellig mee. 🙂
En ermee spelen doe ik ook, want het zijn hele leuke pony’s hoor maar die haren! Die gaan steeds door de war, dus ja..dan moet mama ze natuurlijk wel even allemaal kammen 😉
Ze heeft nog lang niet alles wat ze wil hebben dus ik benieuwd hoelang deze My Little Pony fase nog blijft, want ze hebben nog zoveel leuk speelgoed ervan!

 

IMG_5234.jpgverkleinkopie
Slapen als prinses Twighlight Sprakle

 

 

Zijn jullie kindjes ook ergens heel erg fan van?

5 gedachten over “My Little Pony fan

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.