Mijn favoriete series op Netflix

Tegenwoordig heeft bijna iedereen wel een Netflix abonnement, en er staan zoveel leuke series op, dat je soms echt niet meer weet wat je moet gaan kijken.  Ik deel nu een paar van mijn favoriete series!

 

 

Modern Family


Toch wel echt een van mijn grootse favoriet is Modern Family. Ik kan hier altijd zo om lachen.
Modern Family gaat over 3 gezinnen die samen een familie vormen. De familie bestaat uit Jay die gescheiden is van ex-vrouw, samen hebben ze twee kinderen. Hij is inmiddels hertrouwd met Gloria een mooie jongere vrouw uit Colombia. Zij heeft al een zoon die Manny heet. Samen krijgen ze ook nog een zoontje Joe.
De kinderen van Jay, zijn Claire en Mitchel. Zij hebben ook allebei een eigen gezin.
Claire heeft drie kinderen samen met Phil. twee dochters Haley en Alex en een zoon Luke.
De zoon van Jay, Mitchel is homo en heeft een relatie met Cameron en samen hebben ze een dochtertje geadopteerd Lily.
Ze maken allemaal altijd zulke hilarische situaties mee, ik zit dan ook vaak hardop te lachen!

Ik heb alle seizoenen op Netflix al gekeken, maar toch blijft het leuk om elke keer weer opnieuw te kijken!

The Sinner

In The Sinner speelt Jessica biel een jonge moeder genaamd Cora, Het lijkt alsof ze een gelukkig leven leidt. Maar op een dag, vanuit het niets steekt ze zomaar een vreemde man dood op het strand terwijl ze gewoon een gelukkig uitje met haar gezinnetje heeft. Rechercheurs tasten meteen in het duister over waarom Cora zo’n vreselijk misdaad zou plegen, om wat op het eerste gezicht zo lijkt geen duidelijke reden.

Michel en ik hebben deze serie 2 dagen helemaal afgekeken, we vonden het zo spannend en wilde zo graag weten wat er ging gebeuren, dat we gewoon niet konden stoppen met kijken
Deze serie is dus zeker een echte aanrader!!

Stranger things


Stranger things, is een Sciencefiction- horrorserie, die zich afspeelt in de jaren 80. En echt een goede serie! Een serie die echt blijft spannend blijft om te kijken. De serie bestaat nu uit twee seizoenen, Ik heb deze serie eerst alleen gekeken omdat Michel normaal niet zo van sciencefiction houdt. Maar toen ik hem vertelde hoe gaaf deze serie is, wilde hij het toch ook graag gaan kijken. Nou, dat vond ik helemaal niet erg, en heb de twee seizoenen weer helemaal mee gekeken. En de tweede keer vond ik het net weer zo spannend als de eerste keer!

Stranger things gaat over de verdwijning van de twaalfjarig Will Byers die op mysterieuze wijze verdwijnt in het stadje Hawkins. Als gevolg van de verdwijning begint zijn alleenstaande moeder Joyce door te slaan. De politie onder leiding van Jim Hopper begint een onderzoek. Wills jeugdvrienden, Mike, Lucas en Dustin beginnen zelf ook een onderzoek. Op een dag vinden de drie jongens een verdwaald meisje met speciale krachten. Ze noemen haar Eleven, El. Samen ontdekken ze dat er mysterieuze krachten in het spel zijn en dat een overheidsorganisatie probeert de waarheid te verdoezelen.

Riverdale


Riverdale, is ook een goede mysterieuze serie. Ook een serie waar ik elke keer vol spanning naar blijf kijken. Je wilt gewoon weten hoe het gaat aflopen! Riverdale gaat over op het eerste gezicht rustig dorpje Riverdale, een saaie plek vol brave burgers waar nooit iets spannends gebeurt. Maar wanneer Archie en zijn vrienden betrokken raken bij een moordzaak ontdekken ze het waren gezicht van Riverdale. Archie en zijn vrienden gaan opzoek naar de moordenaar en maken zo allerlei spannende dingen mee.

 

Gossip Girl

Oké, Gossip girl is denk ik toch wel echte een meisjesserie, een serie die al een paar jaar oud is. Maar ik had altijd gedacht dat ik het niet zo leuk zou vinden dus ben het nooit gaan kijken. Totdat ik laatst even niet meer wist wat ik wilde gaan kijken, Gossip Girl zag ik staan en dacht, “Ach, laat ik het maar eens proberen” Nou, toen ik eenmaal begon met kijken, bleek ik de serie dus wel echt leuk te vinden!

Gossip girl gaat over een aantal rijke tieners die leven in het Upper East Side in New York. De serie draait vooral om Serena, Blair, Dan, Nate, Chuck, Jenny en hun vrienden.
In de serie is Gossip Girl een website, een site waar iedereen hun roddels naar toe kan sturen, zo weet Gossip Girl elk schandaal van iedereen die ertoe doet. Zij stuurt de hele serie door sms’jes naar iedereen met de nieuwste roddels en schandalen. Zo worden elke keer de geheimen van iedereen de wereld in geholpen.
Maar de grote vraag blijft natuurlijk ook elke keer. Wie is Gossip girl nou toch?

 

Zo, dit waren mijn favorieten van dit moment, er staan nog meer goede en leuke series op Netflix, dus waarschijnlijk kan ik binnenkort nog wel een artikel schrijven met mijn andere favorieten 😉

Hebben jullie nog leuke kijk tips?

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.