Mijn 5 best gelezen artikelen van 2017

We zijn alweer aan het einde van 2017, tijd om terug te blikken naar het afgelopen jaar. Daarom deel ik met jullie mijn 5 best gelezen artikelen van 2017!

 

 • Nummer 1; Hoe ik ben afgevallen na mijn zwangerschap
  Tijdens mijn zwangerschap van Jennifer was ik best veel aangekomen en die kilo’s wilde er daarna niet zomaar vanaf gaan. Ik ben toen met behulp van een diëtiste afgevallen
  Ik zal jullie vertellen hoe dat allemaal gegaan is.

 


Vorig jaar vertelde ik in een blogpost dat ik een vitamine D tekort heb, het werd begin dit jaar tijd voor een vitamine D tekort update.

 • Nummer 3; Prinsessen kinderfeestje van Katie!
  Katie is op 22 mei 5 jaar geworden, en er moest natuurlijk ook een kinderfeestje georganiseerd worden. Katie wilde graag een prinsessenkinderfeestje. In deze blogpost vertelde ik wat wij allemaal gedaan hebben tijdens het feestje.

 

Mijn ouders wonen nog steeds in hetzelfde huis als waar ik opgeroeid ben. Nu spelen mijn kinderen op het pleintje waar ik vroeger ook speelde en soms als ik daar ben, dan denk ik weer even terug aan vroeger.

 • Nummer 5; Traktatie tip de vishengel
  Jennifer was 13 juni jarig, en jarig zijn betekend natuurlijk trakteren op school! Samen maakte wij deze leuke vishengel traktatie!

 

Zo, dit waren mijn 5 best gelezen artikelen van 2017. In de laatste maanden van 2017 heb ik niet zoveel artikelen online gezet. Dit omdat ik er geen energie voor had en even totaal inspiratieloos was. Ik merk dat de inspiratie langzaam weer terug begint te komen, dus ik hoop dat ik in 2018 weer volop nieuwe leuke artikelen online kan gaan zetten!

Ik wil iedereen bedanken die het afgelopen jaar mijn blog gelezen heeft!♥

Ik wens jullie een hele fijne jaarwisseling en een heel gelukkig, gezond, liefdevol 2018 toe!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.