Mama, Ik ben verliefd – deel 3

Het is even een hele tijd stil geweest rondom Katie en haar verliefdheidjes. Maar dat wil niet zeggen dat Katie helemaal niet meer verliefd is geweest.

Ik heb al een deel 1 en deel 2 over Katie dat ze verliefd is. Katie vindt jongens leuk en zo af en toe ontstaat daar dan een verliefdheidje uit.
In het afgelopen schooljaar hebben we hier in huis ook al weer een aantal namen gehoord die dan Katie’s verliefdheidjes zijn.

Verliefd
Op het moment is haar grote liefde vriendje M. een naam die we het afgelopen schooljaar al met enige regelmaat hebben gehoord. Maar nu is vriendje M. ook nog samen met zijn vader bij ons in de straat komen wonen. Iets wat Katie helemaal geweldig vindt. Nu wonen de meeste verliefdheidjes niet echt ver weg, maar in dezelfde straat? Nee, dat is nieuw!  “Mama, M. komt bij ons in de straat wonen!!” riep ze super enthousiast. “Nu kunnen we veel samen gaan spelen!” Elke keer wilde ze als we met de hond gingen wandelen even langs het huis lopen, “even kijken of ze er al wonen” zei ze dan. Super leuk natuurlijk dat Katie zo blij is.

Half verliefd
Maar is vriendje M. ook wel verliefd op Katie? Hij was laatst bij ons aan het spelen, en toen vroeg Jennifer “M.? Ben jij ook verliefd op Katie?” Nou daar moest M. toch wel even over nadenken hoor, met uiteindelijk als antwoord “ik ben half verliefd”
Dat maakte Katie helemaal niks uit, want “M. Ik ben verliefd op jou, dus ben jij ook maar gewoon verliefd op mij” Tja kinderen denken er nog zo makkelijk over he 😉

Stiekem is Katie ook alweer haar hele toekomst met vriendje M. aan het uitstippelen. Ze wil gaan trouwen, en dan gaan ze op een boerderij wonen met veel paarden.

En zoals altijd maakt Katie ook regelmatig voor vriendje M. de mooiste tekenen en knutselwerkjes, die geeft ze ’s ochtends op school vol trots aan hem. M. kijkt dan altijd even een beetje verlegen en volgens mij denkt hij. Alweer? Haha

Ik kan altijd wel lachen om Katie en haar verliefdheidjes. Ben benieuwd of ik dat over 10 jaar nog steeds kan… 😉

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.