Katie 4 jaar! en een terugblik naar de bevalling 22-05-2012..

IMG_6299

 

Hiep hiep hoera!! Mijn kleine meid is 4 jaar!
4 jaar alweer, pff wat gaat de tijd toch snel he?? Voor mijn gevoel is het nog niet zo lang geleden dat ze een lief klein babytje was! En nu is ze al zo’n grote meid..
Wat elke moeder denk ik wel heeft op verjaardagen van hun kinderen is dat ze terug denken aan de bevallig dus ik dacht ik typ mijn bevallingsverhaal eens hier in de blog!

Het is dinsdagochtend 22 mei 2012.
Ik ben op dat moment 39,6 weken zwanger. Ben al aardig ongeduldig geworden over wanneer ik nu eindelijk zou gaan bevallen omdat ik bij Jennifer al met 38,3 weken bevallen ben. Dus voor mij duurde het deze keer wel erg lang 😉
Maar goed, ik werd wakker en voelde toch wat meer buikpijn, niet erg maar zeurde toch wel dus besloot ik uiteindelijk om de verloskundige te bellen en omdat mijn eerste bevalling super snel ging besloot ze om te komen kijken.
Ze voelde wel wat en had wat ontsluiting maar niet veel, kon nog wel even duren.
De rest van de dag bleef mijn buik zeuren maar verder niks.
In het begin van de avond toch maar besloten om Jennifer die natuurlijk ook gewoon thuis was maar op te laten halen door mijn schoonouders.
En daarna begonnen de weeën pas wat meer door te zetten! (Alsof ik ze toen Jennifer nog thuis was niet toeliet ofzo? )
Uiteindelijk om 21:55 uur de verloskundige gebeld en die kwam meteen. Ik had toevallig dezelfde als bij mijn eerste bevalling wat erg fijn was.
Weeën waren goed te doen, Stond zelfs grapjes te maken tussen de weeën door. Alleen toen ze de vliezen brak bleek dat er in het vruchtwater gepoept was. Oooh jee ik was toch in paniek maar omdat ik een snelle bevaller ben wilde de verloskundige geen risico lopen om naar het ziekenhuis te gaan omdat de kans bestond dat ik dan in de auto zou bevallen…. Ooh nee laat dan maar! dan liever toch maar thuis in bed.
Nou die laatste paar centimeters waren dus niet echt fijn omdat ik me zorgen maakte.

Maar uiteindelijk werd Katie om 23:29 uur gezond geboren en alle spanning viel meteen van me af! Wat was dat weer een bijzonder moment!!

IMG_5236kopie

IMG_6107kopie
Nu 4 jaar later, wat is ze toch een mooie,bijzondere, vrolijke, ondeugende, gekke, lieve meid!

Nu ze 4 is begint ze voor het “echt” op de basisschool, ze is al een paar keer gaan wennen en dat ging al heel goed en ze vond het super leuk. Dus ik denk dat het allemaal wel goed zal gaan! 😉
Alleen ga ik de gezelligheid overdag wel missen hoor! Wat zal het stil worden in huis nu allebei de meisjes naar school zijn…

 

 

2 thoughts on “Katie 4 jaar! en een terugblik naar de bevalling 22-05-2012..

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.