Katie heeft haar helden ontmoet!

Zoals ik al in een eerder blogpost schreef is Katie mega fan van Paw Patrol.
En nu heeft ze dan eindelijk haar helden Chase en Marshall ontmoet!

Een paar weken geleden las ik op internet dat Chase en Marshall van Paw Patrol bij de heropening van een speelgoedwinkel bij ons in de buurt zouden komen, ik dacht al meteen hier wil Katie zeker bij zijn!
Dus vertelde ik aan Katie dat Chase en Marshall bij de speelgoedwinkel komen, Nou ze was meteen door het dolle heen! “Jaaa, Daar wil ik super super graag naar toe mama!!” zei ze.
Een klein foutje die ik gemaakt had, was om dit al 2 weken van te voren te vertellen ­čśë Want 2 weken lang kreeg ik de vraag of het al de dag was dat ze de 2 hondjes ging ontmoeten.

Op zondag 12 maart was het dan eindelijk zover, gekleed in haar Marshall trui ( want ja ze moest wel helemaal in stijl gaan h├ę) gingen we naar de winkel. Bij binnenkomst zag ze Chase en Marshall al staan. Ze kreeg meteen een grote lach op haar gezicht. Maar ze vond het ook erg spannend. Ze ging netjes in de rij staan en toen was eindelijk aan de beurt. Ze kreeg een dikke knuffel van Chase en een high five van Marshall. Samen met Jennifer gingen ze op de foto!
Super trots was ze!
Thuis zei ze “mama zie je wel, Paw Patrol bestaat echt! Alleen in Paw Patrol land kunnen ze wel praten maar hier niet, dat komt omdat ze het erg spannend vinden in ons land” Grappig die kinderlogica ­čÖé
Een dag later nam ze vol trots de foto mee naar school om aan de klas te laten zien!

2 thoughts on “Katie heeft haar helden ontmoet!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.