Kamperen op mini camping De Ganzenhof

In de vakantie zijn we een nachtje gaan kamperen op mini camping de Ganzenhof in Bladel.

Jaren geleden toen Jennifer en Katie nog niet geboren waren, waren Michel en ik al een keer een nachtje gaan kamperen op camping de ganzenhof. Wij waren er toen al eind maart, overdag was het lekker weer maar ’s nachts was het nog wel koud. Toch besloten wij om toen met ons tentje een nachtje te gaan kamperen. En geloof me, dat was best koud in de nacht šŸ˜‰
Maar de camping zag er leuk uit dat die altijd wel in mijn gedachte is blijven zitten.


Een paar weken geleden hadden we een nieuwe tent gekocht en die wilde we graag even uit gaan proberen, dus besloten wij om gewoon gezellig een nachtje te gaan kamperen met zijn vieren. Ik dacht toen meteen aan deze camping.
We stuurde een mailtje om te vragen of ze nog een plekje voor ons hadden. En we hadden geluk want ze hadden nog plek voor ons!


Op Donderdag 18 juli konden we al voor de middag terecht op de camping, dat was mooi want het zou een prachtige dag worden dus konden we nog lekker de hele middag genieten van het mooie weer.
Op de camping kregen we een mooi plekje aangewezen, met uitzicht over een wei waar 2 ezels en 2 koeien stonden en daarachter zagen we nog meer weiland en een bos.
Een van Jennifer’s lievelingsdieren zijn ezels, dus je snapt gelukkiger konden we haar op dat moment niet meer maken.

Michel ging de tent opzetten en de meiden en ik gingen even een rondje op de camping lopen. We kwamen al snel bij het speel gedeelte van de camping, er hingen 2 schommels er stonden fietsen, verschillende soorten skelters, loopautootjes voor de hele kleintjes. Dus er was genoeg te doen.

Terug bij de tent was Michel al snel klaar met de tent opzetten en gingen we lekker met zijn allen samen een broodje eten.
De meiden wilde natuurlijk snel weer spelen, en ik heb ze de hele middag bijna niet meer gezien. Ja als ze op de skelter voorbij geracet kwamen haha

Deze afbeelding heeft een leeg alt-attribuut; de bestandsnaam is P7180134.jpg

Verder hebben we die middag dus lekker rustig aan gedaan.

Met het avondeten hadden we besloten om pannenkoeken te bakken, en die waren goed gelukt! Voor de liefhebbers hadden we er ook nog knakworsten bij.

In de avond zijn we nog even een stukje gaan wandelen en hebben we gezellig voor de tent gespeeld.

De meiden waren behoorlijk moe geworden van de hele dag spelen dus wilde ze even lekker douchen en daarna slapen.
Het sanitair op de camping was trouwens ook heel goed en netjes. Dat vind ik altijd erg belangrijk als we gaan kamperen.

Katie kwam zoals eigenlijk altijd nog even bij ons zitten omdat ze niet kon slapen. Dat kon ik ook best wel begrijpen, want een paar camping gasten waren gezellig bij elkaar gaan zitten om een spelletjesavond te hebben en daar werd flink gepraat en gelachen.

Rond 23 uur gingen ook Michel en ik slapen. Ik slaap eigenlijk nooit zo heel goed tijdens het kamperen. Maar uiteindelijk heb ik toch een paar uurtjes kunnen slapen.
Michel was wel al heel vroeg wakker, en hij is toen in zijn eentje een heel stuk gaan wandelen.

Ik werd rond half 7 wakker en hoorde toen ook dat de meiden wakker waren. We zijn toen voor de tent gaan zitten en zaten lekker vroeg in het ochtend zonnetje, heerlijk was dat!

Toen Michel terug was van het wandelen gingen we even naar een supermarkt om lekkere verse broodjes te kopen.
Terug bij de tent gingen we lekker ontbijten met de vers gekochte broodjes en de verse eitjes die we op de camping gekocht hadden.

Daarna gingen we op ons gemak de tent weer opruimen en de auto inladen.

Nu vragen mensen weleens, goh al die moeite voor maar 1 nachtje.
Maar eerlijk gezegd is het voor ons helemaal geen moeite. Michel heeft eigenlijk alles altijd al zo goed klaar staan dat we alles alleen maar in de auto hoeven te laden. Het enige was er last minute nog ingepakt moet worden is onze kleding.
Tja, dat is als je samenleeft met een echte survivalspecialist dan is altijd alles al goed voorbereid. Haha

Wij hadden in ieder geval een super leuke dag en nacht gehad!

Liefs, Stefanie


Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.