Kamperen in het bos vs relaxweekendje

In september gaat Jennifer weer mee met Michel op survival, een weekendje de bossen in. Geweldig vindt ze dat.

Om vast weer een beetje te oefenen zijn Michel en Jennifer afgelopen zondag een nachtje gaan kamperen in het Leenderbos, een camping midden in de bossen. Precies zoals hun dat willen!
Jennifer heeft het weer super leuk gehad. Lekker gewandeld en gespeeld en veel diertjes gezien.

Maandagochtend stonden ze zelfs oog in oog met een groep wilde zwijnen! Dat vond Jennifer al helemaal geweldig.
Op Michel zijn site kun je het hele verslag lezen Primitief kamperen in het Leenderbos

Survivallen is echt een ding tussen Michel en Jennifer. Mooi om te zien dat hun samen het zo naar hun zin hebben in de bossen en er echt van kunnen genieten.

IMG_7155kopie

 

Ik vind kamperen zo af en toe ook wel leuk hoor maar het is niet mijn grootste hobby. Ik ga liever ook niet zo primitief kamperen zoals Michel en Jennifer dat wel graag willen, dus ik vind het ook helemaal niet erg dat hun zo af en toe samen weggaan.
Katie zegt het ook allemaal wel leuk te vinden maar ze is nog iets te jong en druk 😉 om alleen samen met Michel mee te gaan, dus zij mag nog even wachten. En heel eerlijk gezegd is zij ook niet echt het surivaltype haha vies en nat worden is niet echt haar ding, Ja als ze maar genoeg kleding bij heeft om meteen weer nieuwe kleren aan te kunnen doen haha
Dus ik denk dat Katie over een paar jaar met mij mee op relaxweekendjes gaat en Jennifer met papa op survival 😉 haha

Katie en ik zijn zondag voor een relaxdagje naar mijn zus toe gegaan om daar een nachtje te gaan logeren. We zijn samen naar de kermis geweest, hebben lekker gegeten, heerlijk in bad gelegen (die hebben wij thuis niet) en ’s avonds een film gekeken met lekkere hapjes op tafel dus dat is wel even heel iets anders als naar de bossen gaan.
Slapen deed ik iets minder goed met Katie naast mij, mevrouw neemt graag alle ruimte in beslag met als gevolg dat ik steeds een arm in mijn gezicht kreeg of weer een schop haha
maar Katie heeft dus ook een erg leuke dag gehad!

IMG_7148kopie

FullSizeRender
Mijn zus en ik. Foto is gemaakt door Katie 🙂

 

Maar ooit gaan Katie en ik ook wel een keer mee slapen in de bossen hoor maar tot die tijd genieten wij gewoon van onze relaxweekendjes 😉

5 thoughts on “Kamperen in het bos vs relaxweekendje

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.