Jennifer is over naar groep 3!

Jennifer is blij, heel blij.

Ze is over naar groep 3!
Dit wisten wij natuurlijk al, maar vorige week kreeg ze haar rapport en kreeg ze toch nog de echte bevestiging dat ze over is!
Vorige week maandag toen ik haar ging ophalen van school kwam ze met haar rapport naar buiten gerend, mam ik heb mijn rapport! Kun je snel even kijken in welke klas ik volgend schooljaar kom. Ze hebben bij ons op de basisschool vanaf volgend schooljaar 2 klassen groep 3, dus het was ook nog wel even spannend bij welke juf of meneer ze in de klas zou komen!
Ze komt bij de juf waar ze zo graag bij in de klas wou komen, echt super blij is ze daarmee! Ze stond gewoon bijna te dansen op het schoolplein haha
Daarna rende ze meteen door naar een vriendje uit de klas, want ze hoopte ook heel erg dat hij weer bij haar in de klas zou komen. En ja hoor ook hij komt bij haar in de klas!
Ook een aantal andere kinderen waar ze graag meespeelt komen weer bij haar in de klas, en stiekem is dat toch wel een grote opluchting voor haar want ze was zo bang dat ze niet meer bij de leuke kinderen in de klas zou komen.

Welkom in groep 3

Deze week gaan ze al 1 dag wennen bij de nieuwe juf en ziet ze welke kinderen er nog meer bij haar in de klas komen, dat vindt ze wel een beetje spannend maar ook ontzettend leuk.
Ze is gewoon helemaal klaar voor groep 3, ze is thuis heel veel bezig met lezen, schrijven en rekenen ze vindt het allemaal zo leuk. (hopelijk blijft dat zo ­čśë ).
Vrijdag eerst nog even “afscheid” nemen van haar kleuter juffen,┬áDan wordt haar kleuter fase ook echt afgesloten!
Wat is die tijd ook zo ontzettend snel gegaan!!

Ook Katie had haar eerste rapportje gehad, zij zit pas sinds mei op school dus stond er een leuk verhaaltje in over hoe ze is op school. Dat is wel leuk om te lezen, ze doet het goed op school!

Ik ben super trots op allebei mijn meiden!!

Maar nu eerst zomervakantie, lekker even helemaal niks moeten en goed uitrusten. Daar zijn we wel aan toe!

vakantie

Een gedachte over “Jennifer is over naar groep 3!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.