Jennifer is geïnstalleerd bij de Bevers!

 Jennifer gaat nu al sinds een aantal maanden bijna elke zaterdag naar de scouting, ze heeft er ontzettend veel plezier in!
Op 18 februari werd ze dan eindelijk geïnstalleerd bij de Bevers!

Op zaterdag 18 februari werd Jennifer geïnstalleerd bij de Bevers. Tijdens zo’n installatie moeten de kinderen die geïnstalleerd worden allerlei opdrachten uitvoeren en worden ze lekker vies. Want ja vies worden hoort ook wel bij de scouting, toch?

Jennifer vond het nog wel erg spannend, we hadden een week van te voren haar scouting blouse gekocht en toen was ze al mega trots dat ze bijna ook een echte bever zou worden. Want ja ze ging nu ook al naar de scouting maar toch hoorde ze er nog niet echt bij, want ze had nog niet een echte scouting blouse.

De installatie
Tijdens de installatie moesten de kinderen dus allerlei opdrachten uitvoeren, dit deden ze in piratenstijl!

Alle kinderen die geïnstalleerd werden hadden een piraten ooglapje gemaakt en die hadden ze ook allemaal op.

Tijdens de eerste opdracht moesten ze laten zien hoe sterk ze waren, ze moesten boomstammen (kanonskogels) van het vaste land naar het piratenschip brengen. Jennifer was hier al super fanatiek bezig en sjouwde de ene boomstam naar de andere boomstam naar het schip toe.

Het volgende spel moesten ze vla (het goud) met een lepel naar het schip brengen. Ook hier was Jennifer weer erg goed bezig, maar de scoutingleiding vond het niet snel genoeg gaan dus zeiden dat de kinderen ook best hun handen mochten gebruiken. Dat deden de kindjes niet, behalve Jennifer natuurlijk! Lekker kliederen daar houdt ze wel van. Dus hup ging Jennifer met haar handen vla naar de overkant brengen!


En als laatste gingen de kindjes die geïnstalleerd werden op een rij staan en gingen de andere kinderen ze helemaal vol gooien met meel. Erg grappig.

 

Na dit gedeelte volgde het “officiële” gedeelte. We gingen met zijn alle naar binnen en daar kregen de kinderen hun scouting blouse aan en moesten ze een voor een hun beverbelofte uitspreken! En vanaf dat moment is Jennifer nu een echte bever!

Jennifer was een nogal fanatieke piraat dus liet ze haar ooglapje binnen ook nog op. haha

De beverbelofte

Ik beloof mijn best te doen een goede bever te zijn. Samen te spelen en samen te delen.

Eerste keer logeren
Op 3 maart ging ze voor de aller eerste keer slapen bij de Bevers. 1 nachtje mochten alle Bevers in de blokhut van de scouting komen slapen.
Jennifer wil normaal echt nergens slapen, dat vindt ze gewoon echt helemaal niet leuk. Ze wil alleen ergens anders slapen als papa of mama er ook bij is. Maar toen we vertelde dat ze samen met de andere bever kindjes een nachtje bij de scouting mocht gaan slapen was ze meteen heel enthousiast! “Ja dat wil ik wel!!” zei ze.
Ze ging op vrijdagavond 3 maart dan ook met veel plezier naar de scouting toe, Michel en ik mochten nog even haar slaapmatje en slaapzak klaar leggen, en daarna zijn we naar huis gegaan.
Zaterdagmiddag om 12 uur gingen we haar weer ophalen, en wat was ze blij, want ze had het zo leuk gehad! Dit wil ze wel vaker doen!
En wij zijn super trots op haar dat ze dit gedaan heeft!

En zelf is Jennifer ook super trots dat ze nu een Bever is! Een echt scoutingmeisje!

Een gedachte over “Jennifer is geïnstalleerd bij de Bevers!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.