Hoera! Jennifer is 7 jaar!

Vandaag is Jennifer jarig, het meisje dat mij 7 jaar geleden voor de eerste keer mama maakte!♥

Jennifer 6 dagen oud

7 jaar geleden alweer dat ze geboren werd, 7 jaar geleden dat ik voor de aller eerste keer mama werd. En wat was dat speciaal. De bevalling die super snel ging en voordat ik het wist lag ze daar in mijn armen. Een gevoel die ik niet kan beschrijven maar wel een heel erg super gelukkig gevoel. Zo’n lief klein meisje die helemaal van mij is. (en van Michel natuurlijk 😉 )

 

Stoere lieve meid
En nu 7 jaar later, wat is ze al een grote meid geworden zeg! En zo slim en verstandig. Nu ze in groep 3 zit is ze zichzelf nog meer gaan ontwikkelen en ze doet het allemaal super goed!
Ik ben echt super trots op mijn grote meid!
Ze is gewoon altijd lekker zichzelf, en ze is echt een stoere meid die het liefst met de jongens speelt en fijn voetbalt. Net als haar papa is Jennifer ook een echte natuur liefhebber. Het liefst is ze samen met Michel in de bossen om lekker te genieten van de mooie natuur en de beestjes. Ook heeft ze een eigen smaak met kleding, waar ik een jaar geleden nog kon kopen wat ik wilde voor haar, gaat dat nu meestal niet meer lukken. Ja ik weet ondertussen wel een beetje waar ze van houdt dus het wordt wel weer makkelijker. Maar ik moet echt niet aankomen met echte meisjes kleding, want dat vindt ze dus helemaal niks haha. Het moet echt stoer zijn! En dat is prima!
Ik hoop ook echt dat ze altijd lekker zichzelf blijft en ook echt durft te zijn wie ze is!

 

Feestje
Afgelopen zaterdag hebben we al haar verjaardag gevierd met de familie, wat een super gezellige middag was. Ze is weer goed verwend door iedereen!


Vandaag is ze met school op schoolreisje, dus dat is ook wel extra speciaal zo op je verjaardag!

Lieve Jennifer, hartelijk gefeliciteerd met je verjaardag!♥

 

4 thoughts on “Hoera! Jennifer is 7 jaar!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.