Jack test Purina® Beyond®

Via de website The insiders was Jack uitgekozen om voeding van Purina® Beyond® uit te proberen. Wat Jack ervan vond lees je in deze post.

Jack houdt van eten, en ik denk dat iedere hond wel van lekker eten houdt. Normaal krijgt Jack van ons gewoon voeding van een huismerk van de supermarkt, die vindt hij ook lekker en daar doet hij het ook goed op.
Hij is gewoon niet zo kieskeurig als het om eten gaat.
Een tijdje geleden kreeg ik een mail dat ze honden zochten om de voeding van Purina® Beyond® uit te proberen. Nou een keer iets anders uit proberen is ook niet verkeerd. Dus had ik Jack ervoor aangemeld, een paar weken later kreeg ik een mail dat Jack was uitgekozen om het uit te proberen.

Purina® Beyond®
Beyond®, is de hondenvoeding van Purina® met negen geselecteerde natuurlijke ingrediënten, met Kip of Lam altijd als nummer 1 ingrediënt. Beyond bevat alles wat een gezonde hond nodig heeft.

  • Kwalitatief hoogwaardige kip of lam is het hoofdingrediënt
  • GEEN toegevoegde tarwe*
  • GEEN toegevoegde kunstmatige kleurstoffen, smaakstoffen of conserveermiddelen
  • Gemaakt door Purina®-experts

Eerste indruk
Toen ik de doos had opgehaald en thuis ging open maken, kon Jack al niet wachten. Meteen ging hij snuffelen in de doos, want dat ruikt toch wel erg lekker hoor! Toen ik de verpakking van het voer open ging maken werd Jack ook helemaal vrolijk. En toen de zak even omviel ging hij meteen met zijn neus in de zak.
De eerste indruk was dus al meteen goed.

Bakje leeg
Toen wij Jack voor de eerste keer dit voer gaven, werd hij al meteen blij van de geur. Hij at zijn bakje meteen helemaal leeg. Door Jack is het voer dus goed gekeurd!

Jack neemt altijd zijn bek vol met brokjes en eet het dan ergens anders op 🙂

Prijs
Jack is niet kieskeurig als het om eten gaat, dus voor hem maakt het niet uit wat hij eet, als het maar lekker is 😉
Maar als ik heel eerlijk ben, gaan wij dit voer niet voor Jack kopen. Wij vinden persoonlijk de prijs nogal aan de hoge kant. €29,99 voor een zak van 7,9 kg. Maar nogmaals dat is voor ons persoonlijk zo.
En het is natuurlijk ook niet zo, dat een duurder merk perse gezonder is dan een ander merk.
Wij blijven Jack dus gewoon de voeding geven die hij altijd al van ons krijgt.

Door Jack zijn de brokken in ieder geval wel goed gekeurd. Maar toen hij weer zijn vertrouwde brokken kreeg vond hij die toch ook wel weer lekker!

Liefs, Stefanie

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.