It’s my birthday!

Het is vandaag 21 december, de dag dat ik jarig ben! Ik word vandaag alweer 29 jaar!

Vroeger toen ik klein was, was 21 december de mooiste dag van het jaar. Ik was al maanden aan het aftellen totdat ik jarig was.
Nu ik moeder ben zijn de verjaardagen van mijn kindjes de mooiste dagen van het jaar, maar bij mijn eigen verjaardag krijg ik stiekem toch nog steeds wel een beetje het blije gevoel van vroeger terug.
Vroeger was ik al weken van te voren aan het aftellen totdat ik jarig was en ik kan mij nog herinneren dat ik een keer een aftel kalander had gemaakt. Elke dag kruiste ik af totdat het 21 december was. Ooh wat was dat spannend!
De avond voor mijn verjaardag kon ik altijd moeilijk in slaap komen van de spanningen, want ooh wat zou ik voor cadeautjes krijgen? komt iedereen op mijn feestje? Super spannend!
’s ochtends als ik wakker werd rende ik dan meteen de trap af naar beneden, waar de woonkamer mooi versierd was en de cadeautjes al op tafel stonden te wachten totdat ik ze ging uitpakken! Wat een feest!
Wij vierde mijn verjaardag altijd gewoon op de dag dat ik jarig was dus was ik altijd erg ongeduldig tot de visite kwam.
Ik weet ook nog goed dat ik elk jaar een slagroomtaart kreeg van de leeftijd dat ik dat jaar werd. Super leuk.

steefjarig-2
Toen ik 1 jaar werd

 

Dit jaar vier ik mijn verjaardag niet zo uitgebreid, andere jaren vieren Michel en ik onze verjaardagen altijd samen omdat hij in november jarig is, en dan kiezen we een datum tussen onze verjaardagen in voor een feestje. Maar dit jaar hebben we daar een keer niet voor gekozen.
Wel komen mijn ouders en schoonouders gezellig een kop koffie en een lekker stuk gebak eten!
Verder vier ik deze dag vooral samen met Michel en de meiden!

Afgelopen zaterdagavond heb ik alvast mijn verjaardag gevierd samen met mijn zus. Wat erg gezellig was!
img_8384

 

Volgend jaar word ik 30 jaar en ik denk dat ik het dan wel weer wat uitgebreider ga vieren! 🙂

2 gedachten over “It’s my birthday!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.