Hoera! Stoeremeidenmama.nl bestaat 1 jaar

Hiep hiep hoera! Mijn blog bestaat 1 jaar!

Wauw! Mijn blog bestaat ondertussen alweer 1 jaar, wat gaat het snel!
Mijn eerste echte blog ging over het maken van een speelhuisje. het speelhuisje heeft ondertussen alweer een andere bestemming gekregen, maar daar vertel ik binnenkort meer over.
Ik blog nu al een jaar met veel plezier en ik probeer wekelijks een nieuw artikel online te zetten. Iets wat helaas niet altijd lukt. Maar ik blog vooral voor mijn plezier dus het is ook niet echt iets wat ik moet toch?
Soms heb ik gewoon geen energie of inspiratie om een leuke blog te schrijven. Maar er zijn ook dagen bij dan heb ik ineens inspiratie genoeg en maak ik er meerdere op een dag. Wat weer fijn is omdat ik dan al wat blogs klaar heb staan voor als het mij gewoon even helemaal niet lukt.

Best gelezen artikel
Als ik in mijn statistieken kijk zie ik dat mijn blogs over mijn vitamine D tekort de best gelezen artikelen zijn. Ook als ik naar de zoektermen kijk zie ik dat veel mensen zoeken op vitamine D en chronisch ziek zijn en dan zo op mijn blog terecht komen.

 Ook mijn blogs over Katie en haar verliefdheidjes worden altijd goed gelezen 🙂

Bezoekers
Ik krijg best wel wat bezoekers en heb een paar trouwe lezers.
Bedankt dat jullie elke keer terug komen!♥
Regelmatig krijg ik ook reacties wat ik ook super leuk vind, soms is het wel wennen als ik bijvoorbeeld op het schoolplein sta en iemand komt naar mij toe en verteld dat ze mijn blog gelezen hebben en het heel leuk vinden. Ik ben namelijk nog steeds weleens onzeker over wat ik schrijf, maar als ik dan zulke reacties krijg voelt het toch wel weer goed!

Vraagje aan jullie!
Ik heb ook nog een vraag aan jullie;
Welke onderwerpen vinden jullie leuk om over lezen? En heb je misschien tips om mijn blog leuker te maken?

 

1 thought on “Hoera! Stoeremeidenmama.nl bestaat 1 jaar

  1. Gefeliciteerd! In het begin is het inderdaad nog wel even gek dat mensen die je kent reacties geven op je blog. Maar zodra je het langer doet is het alleen maar leuk!
    Liefs

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.