Hoe gaat het met Jack?

Het is alweer een hele tijd geleden dat ik over Jack heb verteld op mijn blog. Ben je benieuwd hoe het nu met hem gaat? Lees dan snel verder.

De laatste keer dat ik iets over Jack vertelde op mijn blog, was hij net gebeten door een andere hond. Dat is nu inmiddels alweer een half jaar geleden.
Gelukkig ging het na de beet al snel weer beter met Jack. Ik was toen ook bang dat hij bang geworden zou zijn voor andere honden. Maar dat is gelukkig niet het geval. Hij is nog altijd even blij en enthousiast als hij andere honden ziet.

1 jaar
Jack is inmiddels al 1 jaar oud! Op 15 november werd hij 1 jaar,  dat hebben we natuurlijk wel gevierd met een cadeautje. Wat ook een grappig verhaal is, is dat de juffrouw van vorig schooljaar van Katie, helemaal fan is van Jack. Toen we Jack net hadden namen we hem weleens mee naar school, omdat de juf zo graag wilde knuffelen. Maar de juf is Jack echt niet vergeten! Toen Katie vertelde dat Jack bijna jarig was, vroeg de juf meteen “Ooh wanneer? dat ga ik meteen noteren in mijn agenda en dan krijgt Jack een cadeautje van mij” Ik dacht dat het een grapje was..
Maar op 15 november had ze echt 2 cadeautjes bij voor Jack. Super lief! Ik moest Jack natuurlijk toen wel even mee naar school nemen toen ik Jennifer en Katie van school ging halen. Dus kon ze zelf de cadeautjes aan Jack geven. Hij was wel heel blij met zijn cadeautjes, een leuk speeltje en lekkere denta sticks.

Kamperen
Afgelopen zomer is Jack ook voor de eerste keer mee gaan kamperen, dat ging ook super goed. Overdag lekker voor de tent spelen, slapen en fijn wandelen met baasje. En ’s nachts lekker slapen bij Jennifer en Katie. Hij is echt zo’n makkelijk hondje.

Logeren
Hij heeft het afgelopen jaar ook een paar keer gelogeerd, één keer bij mijn zus en de andere keren bij mijn ouders. Dat ging ook heel goed. Zolang hij lekker geknuffeld wordt vind hij het allemaal goed.
Mijn ouders hebben ook een hond, Jessey een border collie van 13 jaar. Een oude brompot 🙂 Het gaat op zich wel goed samen met Jack, maar dan moet Jack niet te wild gaan doen. En tja, Jack is een jonge hond die graag wilt spelen. Dus hij daagt Jessey vaak uit, maar Jessey kan niet meer zo snel opstaan dus lijkt het soms alsof Jack expres Jessey gaat plagen en snel wegrent, want hij weet toch wel dat Jessey hem niet kan pakken. Klein deugnietje.
En als Jessey echt rust wilt, laat hij dat ook wel merken door even flink te grommen en dan laat Jack hem uiteindelijk wel met rust. Voor even dan 😉

Ondeugend
Jack kan ook wel ontzettend ondeugend zijn hoor, zoals stiekem dingen pakken die niet van hem zijn. Soms nog weleens speelgoed kapot bijten, vooral kleine my little pony’s zijn zijn favoriet om in te bijten. Katie denkt dat hij ze gewoon stom vindt en daarom er steeds in bijt. We hebben namelijk kleine mandjes met speelgoed in de kast staan, en daar zit van alles in. Maar Jack zoekt toch echt elke keer die kleine pony’s eruit en de rest laat hij liggen. Haha
Als hij alleen thuis is, mag hij ook gewoon los blijven in de woonkamer en dan komt het soms nog weleens voor dat hij stiekem dingen van tafel pakt en dan gewoon ergens anders neerlegt zonder kapot te maken. De boef! haha

19 januari woont Jack één jaar bij mij ons, en ik kan wel zeggen dat wij zeker geen spijt van hem hebben. Hij is ook echt het beste vriendje van Jennifer en Katie. Maar hij is dan ook zo’n lief, fijn hondje!

Instagram
Jack heeft sinds de zomer ook zijn eigen Instagram account Everybodylovesjackie Daar worden regelmatig leuke foto’s op gezet, dus ga hem zeker volgen!

Liefs, Stefanie

1 thought on “Hoe gaat het met Jack?

 1. Hallo Stefanie
  Wat een mooie herinneringen die je hebt verwoord op je blog.
  Ja je kunt een hondje echt missen.
  Ik had vroeger ook een hondje gehad wat we moesten laten inslapen en daar heb ik echt verdriet van gehad. Was mijn maatje.
  Sinds kort hebben wij een Boerenfox genaamd Foxy. Is nu 1,5 jaar oud en lijkt veel op jullie Jack. Heel leuk en houdt ons goed bezig.
  Veel sterkte toegewenst nog.
  Groetjes Misette x

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.