Hiep hiep hoera, Mijn lieve Jennifer is 6 jaar!

Hiep hiep hoera mijn lieve grote meid Jennifer is 6 jaar!!
Wat is de tijd voorbij gevlogen, kan mij nog zo goed herinneren dat ze nog een klein baby’tje was. Nu is ze al zo’n grote meid die gewoon alweer 6 jaar is! Soms denk ik weleens stop de tijd!!
Maar van de andere kant is het ook heel mooi om te zien dat zo’n klein baby’tje uitgroeit tot een heel eigen persoon. Die zelf elke keer weer nieuwe dingen leert en ontdekt in het leven. Maar het gaat allemaal wel erg snel hoor. Haar kleuter fase is nu voorbij en nu begint er weer een hele nieuwe fase en ik ben heel benieuwd naar hoe dat zal gaan zijn!
Na de zomervakantie begint ze in groep 3 en dat is weer een heel nieuw begin en dat vindt ze toch wel een beetje spannend en ik vind het zelf stiekem ook wel een beetje spannend hoor!
Maar ik weet zeker dat het helemaal goed gaat komen, ze is echt toe aan die nieuwe uitdaging. Ze is al veel bezig met leren lezen en schrijven, en ze vindt het ook echt leuk om het allemaal te leren.
Het is ook mooi om te zien hoe trots ze elke keer is als ze weer iets nieuws leert en kan. En dat maakt mij als mama ook zo super trots!

Afgelopen zaterdag hadden we alvast haar verjaardag gevierd en het was een hele leuke dag en ze is flink verwend door iedereen!

verjaardag

 

 

Bevallingsverhaal
Omdat ik mijn bevallingsverhaal van Katie had gedeeld op haar verjaardag zal ik nu die van mijn grote meid Jennifer ook delen.

Op zaterdag 12 juni 2010 heb ik al wel wat meer last van mijn buik maar totaal geen gevoel alsof het weeën zijn.
Mijn zus komt langs en we kijken samen een film en eten wat en ’s avonds gaat ze naar huis. Niks aan de hand
‘S nachts begin ik wel wat meer buikpijn te krijgen maar nog steeds niet volgens het weeën boekje. Pff irritant die buikpijn!
Toen ’s ochtends al vroeg toch maar de verloskundige gebeld, want het voelt toch niet helemaal goed. Nou zegt ze klinkt niet alsof je aan het bevallen bent. De weeën zijn niet regelmatig dus bel maar terug als je weeën regelmatiger komen.
Nou oke dacht ik… Het is voor mij ook de eerste keer dus ik geloof maar wat de verloskundige verteld. Maar daarna werd de buikpijn wel wat heftiger maar niet regelmatig.
Tot ik opeens een hele flinke kramp krijg, Ik zei tegen Michel bel nu toch maar op dat ze langs moet komen want die voelt echt niet goed hoor.
De buikpijn bleken dus wel weeën te zijn alleen dan niet regelmatig want ondertussen dat de verloskundige onderweg was kreeg ik al het gevoel dat ik moest persen!!
Help!! Wat nu??? Michel keek mij aan en zei nee dat kan toch niet? Zo snel al??
Nou uhh blijkbaar wel, ik ging snel op bed liggen en op dat moment ging de deurbel daar was de verloskundige eindelijk (voor mijn gevoel had het uren geduurd voordat ze er was)
Ze komt rustig binnen maar ik roep haar al in paniek naar boven. Schiet op!!!! Ik moet persen ook de verloskundige lacht en gelooft het eerst niet.. Totdat ze gaat voelen, ooooh ik voel het hoofdje al!! Toen moest ik nog steeds wachten met persen ( echt niet prettig hoor!!) ze moest haar spullen nog klaar zetten, en Michel hielp haar mee omdat het dan nog wat sneller ging ( gelukkig bleef hij heel erg rustig, dat was heel fijn!) De vliezen moesten ook nog gebroken worden en toen uiteindelijk mocht ik gaan persen en na 20 minuten werd onze mooie dochter Jennifer geboren om 10:02 uur!
Het mooie meisje wat mij voor de aller eerste keer mama maakte!

leo 040 Jen
Jennifer 3 uurtjes na haar geboorte
handjeskopie
Meteen toen ze geboren was pakte ze mijn hand stevig vast! Dit vind ik zelf een bijzondere foto, omdat ik het gevoel van haar handje toen nog zo goed kan herinneren. Ze hield mij zo stevig vast!

Lieve Jennifer, Je bent zo’n bijzonder meisje en mama houdt veel van jou en ik ben super trots op alles wat jij doet en dat zal ik ook altijd zijn! xxx

3 thoughts on “Hiep hiep hoera, Mijn lieve Jennifer is 6 jaar!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.