Gezellig winkelen met Katie

Katie heeft winkelen altijd al leuk gevonden, gezellig samen tussen de kleding kijken en het liefst past ze ook nog alles.
Dus toen ze mocht kiezen om samen met mij iets leuks te gaan doen, koos ze ervoor om samen met mij naar het winkelcentrum te gaan.

Twee weken geleden was Katie samen met Michel een nachtje gaan kamperen in het Leenderbos, even een keer samen alleen met papa iets leuks doen. Hoe dat gegaan is kun je lezen op de site van Michel Woodcraftsurvival.com.
Nu mocht Katie ook kiezen om iets leuks met mij alleen te gaan doen. Ze koos ervoor om samen naar het winkelcentrum te gaan. Dat vond ik ook wel een gezellig idee.

De avond voor wij gingen had ze alles al voorbereid, ze koos haar eigen kleding uit, ze koos een mooie blauwe rok en haar eenhoorn t-shirt. Ook hing ze haar tasje al klaar. “Maar oh wacht, als we gaan winkelen heb ik ook centjes nodig!” Dus pakte ze haar portemonnee en stopte ook die in haar tasje.

Leuk om te zien hoe enthousiast ze nu al wordt van winkelen haha. Van wie zou ze dat toch hebben? šŸ˜‰

Deze afbeelding heeft een leeg alt-attribuut; de bestandsnaam is 20190806_094958.jpg

De volgende ochtend was ze al vroeg aangekleed en had ze al veel zin om te gaan.

Toen we in het winkelcentrum waren, kreeg ik al wel snel te horen dat we nu voor Katie gingen kijken, en dat ik maar een andere keer voor mezelf terug moest komen. haha

Bij de H&M zag ze zoveel leuke dingen.

En als je in het winkelcentrum bent, wil je natuurlijk ook even hierop springen voor de leuke geluidjes!


Er kwamen ook twee oudere vrouwen naar Katie toe, “Ooh wat heb jij een mooie rok aan, net een prinsesje” Katie werd er helemaal blij van. Ze bleef daarna steeds zeggen dat die vrouwen zo aardig tegen haar waren.

Deze afbeelding heeft een leeg alt-attribuut; de bestandsnaam is 20190806_104824.jpg

Tussendoor gingen we even gezellig bij de Hema wat drinken en een lekkere donut eten.


Bij de Hema liep ze meteen naar de make-up, “Ooh kijk mama, al die mooie make-up, als ik later groot ben ga ik ook mijn eigen make-up kopen”

Deze afbeelding heeft een leeg alt-attribuut; de bestandsnaam is 20190806_1146020.jpg


Bij de boekenvoordeel zag ze leuke paarden weetjes kwartet liggen. We hebben thuis al de Huisdieren weetjes kwartet. Dus we wisten hoe leuk en leerzaam de kwartet is. Ze wilde de paarden kwartet graag kopen van haar eigen centjes. Katie is namelijk helemaal gek van paarden.

Uiteindelijk hebben we niet zoveel gekocht, maar was het vooral heel gezellig!

Liefs, Stefanie

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.