Even terug naar vroeger: Favoriete muziek

Vorig jaar had ik een artikel geschreven over even terug naar vroeger. Het leek mij wel leuk om vaker verhaaltjes over vroeger te delen. Deze keer vertel ik over mijn favoriete muziek van toen ik klein was. Ik was namelijk mega fan van de Spice girls en de Backstreet boys en als ik nu hun muziek hoor denk ik altijd weer even terug aan vroeger.

 

Spice girls
De Spice girls, jeetje wat was ik fan van ze! Ik had alle cd’s. Mijn kamer hing vol posters, ik had spice girls kleding, schoenen en volgde alles wat er op tv kwam.
Op school deed ik altijd mee met playbackshows samen met mijn beste vriendinnetje van toen, Ik was altijd Emma (baby spice) en zij was altijd Geri (ginger spice). En dan deden er ook 3 andere meisjes mee en tja die moesten maar even uitzoeken wie zij wilde zijn. Maar Emma en Geri dat waren wij. Super leuke tijd was dat.

Nu luister ik nog regelmatig naar de Spice girls, en zelfs Jennifer en Katie weten precies wie ze zijn. Ze vinden de liedjes ook erg leuk en soms gaan we samen dansen op de liedjes.
Dat vind ik stiekem natuurlijk super leuk! Al wil Katie nu elke keer Emma zijn 😉

Backstreet boys
Mijn andere idolen waar ook mijn kamer vol mee hing, waren de Backstreet boys. Oooh wat was ik ook fan van hun!  (Oké super toevallig, nu ik dit begin te typen komen de Backstreet boys op de radio! even de radio harder zetten 😉 haha)
Ik weet ook nog precies wanneer ik fan van de boys werd. Ik zag hun videoclip Get down op tv en werd opslag verliefd! Ik was toen 8 jaar, het was zomer. echt ik weet het nog precies.
Mijn zus was ook fan, en samen hadden we alle cd’s. Samen dansten we op alle liedjes en zongen alles kei hard mee.
Mijn grote liefde toen was toch wel Nick Carter. Echt ik als klein meisje was helemaal gek op die jongen 😉 Helaas heb ik hem nooit in het echt ontmoet…maar de droom blijft. Haha

Dit was mijn aller eerste Backstreet boys cd. En zoals je kan zien, Hij is vaak gebruikt 😉

Gelukkig maken ze nog steeds muziek, en luister ik ook nog regelmatig naar hun muziek. Laatst kwam hun nieuwste single uit “Don’t go breaking my heart” super leuk liedje!
Jennifer zei alleen “maken die oude mannen nog steeds muziek?” uhh zo oud zijn ze nou ook weer niet hoor! 😉

 

90’s dance
Verder vind ik 90’s dance muziek erg leuk, vooral de happy hardcore liedjes en ik luister dan ook nog vaak naar die muziek. Dan denk ik ook meteen terug aan mijn kindertijd 🙂 Jennifer en Katie worden ook al opgevoed met deze muziek, en ze vinden het dan ook erg leuk en kunnen ook al veel liedjes.
Michel heeft happy hardcore cd’s in de auto en die liedjes worden dan ook vaak hard gedraaid. De meiden gaan dan mee dansen en vinden het super leuk.

Heel stiekem vind ik die liedjes ook allemaal net iets leuker dan de muziek van tegenwoordig 😉

Vinden jullie het leuk om vaker verhalen over vroeger te lezen?

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.