Er even tussenuit in Zeeland

Jennifer en Katie hadden een weekje vrij van school dus gingen we op maandag 20 juni een paar dagen naar Landal Port Greve in Zeeland!

 Maandag
Een autorit waar je normaal vanaf Eindhoven zo’n 1 uur en 45 min over doet. Bij ons duurde het deze keer bijna 3 uur! 1 uur in de file gestaan pff en ik haat files! En dan vooral met een meisje op de achterbank die steeds vraagt, zijn we er bijna? Ik moet plassen!!
Maar goed, na een uur konden we dan eindelijk weer doorrijden.
Rond 3 uur waren we in het vakantiepark en kregen we de sleutel van het huisje. Het huisje zag er heel leuk uit!
Na het avond eten waren we naar zee geweest, dat was maar 10 min rijden vanaf het park. Dus prima te doen!
Het had de hele dag flink geregend maar gelukkig was het nu droog en konden we lekker even uitwaaien.


landal1.pngkopie
 

 Dinsdag
Op dinsdag zijn we ’s ochtends weer fijn naar zee geweest, het weer werkte goed mee gelukkig, dus konden de meiden lekker spelen en gingen ze een zandkasteel bouwen en schelpen zoeken!
’s middags lekker geluncht en hebben de meiden nog leuk gespeeld in de speeltuin.
In het begin van de avond weer even naar zee geweest om te wandelen! Lekker rustig dagje dus 🙂

landal 2kopie
Fijn op het strand!

 Woensdag
Woensdag was een hele leuke dag, we gingen een stukje rijden en kwamen bij een vuurtoren uit. Michel wilde nog graag een foto maken voor zijn website dus parkeerde we de auto en gingen een stukje lopen naar het strand. Een heel mooi stukje door de duinen. Daarna kwamen we op een heel mooi stuk strand en er was verder niemand! Was dus even ons stukje prive strand 😉 De meiden hebben lekker gespeeld en ik had ook even heerlijk met mijn bloten voeten in zee gewandeld. Het was stralend weer dus super!
In de middag zijn we met zijn 4e lekker gaan zwemmen in het zwembad op het park, dat is voor de meiden altijd leuk natuurlijk! Ze hadden er een mooie dichte glijbaan waar je zelf de kleurenverlichting aan de binnenkant kon kiezen. Grote favoriet natuurlijk!
Terug in het huisje even lekker buiten in de tuin gespeeld.
Na het eten gingen we naar het plaza gedeelte want daar kwam Bollo! (Mascotte van Landal) Wij gaan vaker naar Landal parken en de meiden kennen hem ondertussen al, dus wilde ze hem deze vakantie natuurlijk ook zien!
Allebei een highfive gegeven aan hem en blij waren ze!
‘S avonds hebben we nog even een strandwandeling gemaakt en in de tuin gespeeld met de meiden!

landal3.pngkopie
Lekker spelen in de zee en op het strand

 Donderdag
Helaas was op donderdag het weer wat minder mooi, in de nacht waren al flinke onweersbuien geweest. en omdat we sowieso al van plan waren om op donderdagavond naar huis te gaan, besloten we om al in de middag naar huis te gaan. Door de regen gingen we toch niks meer doen en om dan de hele dag nog binnen te zitten en daar hadden we geen zin in 😉
In de ochtend zijn we nog wel even naar Bollo geweest, die deed samen met de kinderen ochtendgymnastiek en ze mochten nog even knuffelen.
Alleen Katie vond het erg spannend, dat ze alleen heel snel een high five gaf, zo snel dat de foto niet eens gelukt is haha.
Daarna gingen we de spullen in pakken en op ons gemakje terug naar Eindhoven!
Thuis was het heerlijk weer en heel warm wat wel weer goed was voor de berg was die ik had, want die kon ik lekker buiten hangen om te drogen en die was zo snel droog. Dat het in de avond allemaal alweer schoon in de kasten lag 😉

landal5kopie
Bollo de beer! Op de middelste foto zie je hoe snel Katie was, je ziet nog net haar jurkje 😉
IMG_6737kopie
Grappig dat in de tuin van het huisje steeds eendjes kwamen kijken, ze keken je dan heel vragend aan dus hadden we brood neergegooid. Uuhh alleen toen kwam er een groep meeuwen haha.
 

vakantie 3kopie
Katie geeft een eendje in de tuin eten en Jennifer ging krabben zoeken 🙂
vakantie1kopie
Spelen!
vakantie 2kopie
Rennen in de speeltuin
P6225743kopie

13537548_1365405140142413_4450428108693950952_n

P6225602kopie
We hebben dus een heerlijke vakantie gehad aan zee! Jammer dat het alweer voorbij is, maar we gaan zeker nog een keer terug!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.