Een nieuwe bril voor Jennifer

Sinds vorig jaar Oktober heeft Jennifer een bril. Toen ik net hoorde dat Jennifer een bril moest dragen schrok ik daar eerlijk gezegd wel van. Zelf heb ik al sinds mijn 11 jaar een bril en vond het altijd wel prima hoor. Maar toch als je dan hoort dat je grote meid ook een bril moet is dan gewoon even helemaal niet leuk.
Zelf vond ze het trouwens wel meteen super leuk. Oooh mama nu krijg ik net als jij een bril!

We gingen naar de opticien en ze koos 2 mooie montuurtjes uit. 1 week later waren de brillen klaar en showde ze vol trots aan iedereen haar nieuwe look. En eerlijk gezegd een bril past ook helemaal bij haar!

Nieuwe bril
Een aantal weken geleden moesten we terug naar de oogarts om haar ogen na te laten kijken, helaas zijn haar ogen iets achteruit gegaan. Maar dat betekende wel dat ze een nieuwe bril mocht uit kiezen! Yes zei ze!

Jennifer vindt de minions heel erg leuk en bij de opticien hadden ze een hele collectie met minion brillen, ze heeft daar dus ook haar keuze uitgemaakt. Ze wilde deze keer een echte stoere bril.
Ze koos voor een mooie zwarte bril met grote glazen en op de zijkant staat een minion en Oops. Ze mocht deze keer helemaal zelf beslissen welke bril ze wilde, zij moet hem tenslotte iedere dag dragen dus zij moet er helemaal tevreden over zijn! En dat is ze!

30403956-angled-940x529 30403956-front-940x529

 

Ze is heel blij met haar nieuwe bril! En wij vinden hem haar ook super goed staan!

Ze hebben tegenwoordig ook zoveel leuke kinderbrillen, Hele Disney collectie, star wars, Spiderman en vooral veel leuke kleuren! Haar eerste 2 brillen waren paars en op de ene stonden hartjes op de pootjes en bij de andere kleurtjes. Het is dus helemaal niet erg om als kind een bril te moeten dragen!

Over een half jaar moeten we weer terug naar de oogarts, ben heel benieuwd hoe het dan met haar ogen gaat!

 

2 thoughts on “Een nieuwe bril voor Jennifer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.