Een druk sinterklaasweekend

Wij hebben afgelopen weekend een druk maar gezellig sinterklaasweekend gehad!

In eerste instantie wilde wij thuis gewoon op 5 dec pakjesavond vieren maar Michel en ik besloten vrijdagmiddag om de meiden te verrassen en het vrijdagavond al te vieren!
Wij moesten eerst nog even weg en toen we terug kwamen stonden er cadeautjes in de woonkamer! Waaah Sinterklaas is geweest riepen de meiden dol enthousiast!
Ze gingen eerst de cadeautjes op naam verdelen en daarna op hun gemakje een voor een uitpakken. Wat een feest!
Ze waren super blij met alle gekregen cadeautjes!

 

Cadeautjes
Op zaterdag kwam eerst Sinterklaas nog bij Jennifer op de scouting. Dat was ook erg leuk zei ze.
Ze kreeg van de Sint een leuk zoekboek.
Aan het einde van de middag gingen wij naar mijn ouders. Mijn moeder had lekkere zelf gemaakte erwtensoep gemaakt. *jammie!*
Na het eten hoorde wij iets buiten en toen we gingen kijken stonden daar cadeau’s voor de deur!
Jennifer en Katie waren weer super blij en gingen de cadeautjes uitpakken! En wederom waren ze heel blij met de cadeautjes!

 

Nog meer cadeautjes
Op zondag waren we nog niet klaar met Sinterklaas vieren want we gingen ook nog Sinterklaas vieren bij mijn schoonouders. Het was eigenlijk de bedoeling dat de nichtjes en neefje van Jennifer en Katie er ook waren, maar helaas konden ze niet komen. Maar gelukkig was Sinterklaas toch ook langs geweest met cadeautjes!

We hebben dus een erg druk maar wel leuk sinterklaasweekend gehad! De meiden zijn flink verwend door die lieve Sinterklaas 😉

 

img_8243-1kopie-jpg2

 

Jennifer heeft vooral veel Lego gekregen en Katie wilde graag van alles van Pinypon daar heeft ze een dierenambulance, reuzenrad en poppetjes van gekregen. En verder hebben ze kleurspulletjes, pyama’s  en Playmobil gekregen. En ohja Katie kan gaan oefenen om dierenarts te worden want zij kreeg een dierenartskarretje om al haar knuffeldiertjes beter te maken! Super leuk!

 

En stiekem ben ik wel blij dat Sinterklaas nu weer terug naar Spanje is. Hopelijk keert de rust nu weer een beetje terug hier in huis 😉

3 gedachten over “Een druk sinterklaasweekend

  1. Wat zijn ze heerlijk verwend! Super leuk
    Heel herkenbaar zo hectische,wij zouden het vrijdag avond vieren maar door Novan zijn opname hebben we het maar heel klein gevierd,toch waren de kids super blij!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.