Een brief aan mijn lieve Katie

Hieperdepiep! Vandaag is Katie jarig, daarom besloot ik haar een brief te schrijven.

Hoi lieve Katie,

Gefeliciteerd! Vandaag ben je jarig, eindelijk 6 jaar. Wat heb jij uitgekeken naar deze dag. “Als ik 6 ben, ben ik al een grote meid” zeg je steeds. Nou dat klopt hoor lieve meid. Je bent al zo groot, wat gaat de tijd toch ontzettend snel. Voor mij blijf je stiekem toch altijd wel mijn kleine meid hoor.
Wat ben jij in die 6 jaar toch al uitgegroeid tot een heel eigen persoontje. Je bent een pittig meisje die een hele sterke eigen wil heeft. Zeg geen nee tegen jou, want daar kan je niet tegen ­čśë Je wilt graag je zin hebben, en zal er alles aan doen om die te krijgen. Op zich wel een goede eigenschap. Doorzetten en doorgaan tot je doel bereikt is.

 

 

Je hebt ook een hele rijke fantasie, je kan zo op gaan in je spel, en eigenlijk zou je gewoon actrice moeten worden. Want als jij eenmaal in een rol zit, dan zit je er ook helemaal in. Leuk om te zien, al kan het soms wel vermoeiend zijn ­čśë Speel je dat je een hondje bent, dan tja, dan luister je niet meer naar Katie want je bent de hond “Lilly”┬á en ja die doet lekker wat ze zelf wil.
Zingen en dansen vind je ook erg leuk, en luistert veel naar muziek. Vooral kinderen voor kinderen en dan ga je de danspasjes helemaal uit je hoofd leren. Leuk om te zien. Doet mij ook aan mezelf denken toen ik klein was. Ik deed dat ook!

Ook ben je zo super creatief, wat ook zo mooi is om te zien. Geef jou papier, lijm en een schaar en je knutselt zo de leukste dingen in elkaar!
Verder ben je een echte knuffelkont en dan vooral met mama, je bent eigenlijk echt een mama’s kindje. Lekker bij mama liggen dat vind je het fijnst.

Je eigen verkleden vind je ook echt heel leuk, zo kan het gebeuren dat jij je op een dag wel 3x verkleed, het liefst in de mooiste jurkjes en dan wil je natuurlijk ook make-up op. Sinterklaas had jou maar je eigen make-up setje gegeven want anders bleef je maar aan mama’s make-up zitten. Al gebeurt dat nu stiekem nog h├ę? ­čśë

Op school gaat het ook super goed, je bent erg leergierig en kan goed overweg met alle kindjes. Het lijkt af en toe wel of iedereen met jou wilt afspreken. Je bent ook zo’n gezellige meid met altijd veel plezier!

Wat ben je toch een heerlijke vrolijke, ondeugende,pittige maar een hele lieve meid.

Ik hou heel veel van jou, lieve Katie!

Dikke kus,

Mama

 

 

 

1 thought on “Een brief aan mijn lieve Katie

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.