De avonturen van Jennifer


Als papa en mama allebei een eigen website hebben, wil jij dat natuurlijk ook. Dus vroeg Jennifer “Mag ik ook een eigen website?”

Jennifer wilde graag net zoals papa en mama ook een eigen website. Michel heeft zijn eigen website woodcraftsurvival.com en ik blog natuurlijk op deze site. Dat vindt Jennifer erg leuk en ze vindt het altijd interessant om te zien als wij weer iets nieuws hebben geplaatst op onze sites.

“Mag ik ook een eigen site”
Jennifer kwam toen met de vraag, “mag ik ook een eigen site?” Eerlijk gezegd moest ik daar wel even over nadenken. Maar de kinderen van tegenwoordig leren al vroeg om met de computer te werken. Op school leert ze al hoe ze zelf informatie moet zoeken op internet en hoe ze zelf een werkstuk kan maken in Word. Michel vond het wel meteen een leuk idee.
Jennifer vindt het altijd leuk om informatie op te zoeken en die dan met mensen te delen, met haar eigen site kan ze dat goed doen. Dus na wat overleg samen besloten we dat ook Jennifer haar eigen site mag. Wel met mijn hulp natuurlijk, voordat iets online gezet wordt, wordt het eerst door mij gecontroleerd. 😉

Naam website
Samen gingen we een naam bedenken en al snel bedacht Jennifer de naam “De avonturen van Jennifer”
Op de site gaat ze haar avonturen met iedereen delen, avonturen van haar en Michel in het bos, uitstapjes die ze maakt, ze verteld over dieren, maar ook wil ze wat lekkere recepten delen. Want Jennifer vindt koken erg leuk!

Neem dus allemaal een kijkje op

https://deavonturenvanjennifer.wordpress.com/

Ze wil ook graag een eigen YouTube kanaal maar dat vind ik nog een stap te ver haha. Maar wie weet ooit.. 😉

Liefs Stefanie

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.