Amandeloperatie van Jennifer

Op 18 augustus 2016 moest Jennifer geopereerd worden aan haar amandelen.

P8180006

Op 18 Augustus moesten we ons om 08:00 uur melden op de kinderafdeling van het Catharina ziekenhuis.
We werden naar de kamer gebracht en een verpleegkundige vertelde wat er ging gebeuren. Jennifer kreeg een ziekenhuis jasje aan en een smelt paracetamol. Ze vertelde ons dat Jennifer die ochtend als 4e aan de beurt was en dat het nog wel even wachten was.
Na 1 uur gewacht te hebben mocht Jennifer naar beneden. Ze vond het heel spannend maar ze was heel rustig. Papa ging met haar mee naar beneden.


IMG_7266

Ik moest wachten in de wachtkamer van de kinderafdeling. Omdat er maar 1 ouder mee naar beneden mocht en daar moest blijven wachten. Jennifer wilde graag dat papa mee ging, en dat vond ik helemaal niet erg. Michel is toch wat rustiger en ik denk dat ik het toch wel erg moeilijk zou hebben gevonden om haar zo op de O.K te zien.
Aangekomen bij de O.K’s moesten Michel en Jennifer nog even wachten, Ze kregen allebei een muts op en Michel kreeg een speciaal O.K jasje aan. Jennifer was nog vrij rustig alleen er waren ook een paar kleine kindjes die aan het huilen waren en dat vond ze echt niet leuk. (Dat vertelde ze na de operatie dan ook meteen aan mij)
Na een half uur wachten werd ze naar de O.K gebracht waar het team al op haar stond te wachten. De anesthesist begon een praatje met Jennifer te maken en vroeg waarover Jennifer ging dromen, ze had ondertussen ook het slaapkapje op en viel in slaap.
Na een kwartiertje was ze terug op de uitslaapkamer, Michel had op haar gewacht dus hij was meteen bij haar toen ze wakker werd.
Jennifer zei huh wie ben jij? Droom ik nog?? Dat was wel een grappig momentje zei Michel.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA


Jennifer ging na de operatie meteen een ijsje eten, had wel veel pijn maar de stoere meid at gewoon door, ijs is dan natuurlijk ook het fijnste!
De dokter kwam nog even langs om te vragen hoe het ging en vertelde dat bij Jennifer de neus en keelamandelen verwijderd zijn en dat het echt heel nodig was, ze waren heel dik en gevuld met pus! Pff geen wonder dat ons meisje de laatste tijd zoveel last had 🙁

Eenmaal terug op de kamer was ze blij mij te zien en ik heel erg blij om haar te zien. Het is alleen niet leuk om je meisje pijn te zien lijden.
Maar ook terug op de kamer ging ze meteen goed drinken.
Na een half uur gaat ze opeens rechtop zitten en slaat haar dekbed open, ik zeg; wat ga jij doen??
Jennifer zei; Ik ga mijn eigen aankleden, ben al lang genoeg hier geweest! Amandelen zijn eruit en rusten doe ik thuis wel.. Klein eigenwijsje 😉
Ik zei; nou lieve schat je moet toch nog eventjes hier blijven hoor, daarna viel ze in slaap.


OLYMPUS DIGITAL CAMERA


Iets minder dan 2 uur na de operatie mochten we al naar huis omdat ze het zo goed deed.
Ze kreeg een dapperheidsdiploma mee naar huis

Daperheidsdiploma Jennifer Amandeloperatie.jpg3


De dagen er na thuis gingen ook heel goed.
Ze slaapt iig al veel beter dan dat ze altijd deed en heeft al veel meer kleur in haar gezicht, ze was eerst altijd witjes.
Dus ik denk dat ze ook niet meer zo vaak ziek zal zijn.
Maar wat ben ik trots op mijn grote meid dat ze zo stoer was, voor, tijdens en na de operatie!!

4 thoughts on “Amandeloperatie van Jennifer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.